Justice League Yönetmeni,Kahramanların Rolleri Hakkında Açıklama Yaptı!


 Justice League'in ilk resmi fragmanı dün akşam yayınlandı. Fragmanın ardından yönetmen Zack Snyder kahramanların filmde ki rolleri hakkında açıklamalarda bulunudu.


 Snyder ilk olarak Ben Affleck'in canlandırdığı Batman karakteri hakkında açıklama yaptı.
“O suçla savaştığı kariyerinde hep bir yalnız kurt olmayı tercih etmiştir kesinlikle. Robin bir istisnaydı belki.” dedi Snyder. “Onunla Batman v Superman’de tanıştığımızda, kesinlikle kendini soyutlamanın en dip kısmındaydı. Bu hep bizim amacımız olmuştu, Justice League’i Batman’in daha tamamlanmış bir kahramana evrilmesi için devam aşaması yapmak.”

 Sonrasında Gal Gadot'un canlandırdığı Wonder Woman karakteri hakkında açıklama yaptı.
Wonder Woman filminin yapımcılarından biri olan Snyder, “Wonder Woman solo filmi, Themsycira’ı (adadaki yaşamını) farkettirecek ve ayrıntıyla anlatacak. Kanunu onunla(WW) beraber kabul ederek, orijinal hikayelerden en sevdiğim bütün unsurları birbiriyle harmanlayacak. Ama ayrıca, Batman v Superman’in nedeni ve bütün bunlara ilaveten, Justice League’in nedenini ve Wonder Woman’ın kim olduğunu da sonunda kavratacak. Artık Diana’nın nereden geldiğini biliyoruz.” dedi.

 Daha sonra ise Snyder,The Flash,Cyborg ve Aquaman karakterleri hakkında açıklama yaptı.
Snyder’ın dediğine göre, her biri Justice League’deki dengeyi bulmak için ve hikaye için oldukça önemliler. “Her birinin filmde harika karakterleri var. Etrafta saçlı ve dövmeli adam olarak dolanan efsanevi karakter Jason var, ve yaşam enerjisiyle dolu, harika, espritüel ve her yerde karşımıza çıkan oldukça eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı Flash’ımız Ezra var. Ve Ray’in hikayesi birçok yönden filmin kalbini oluşturuyor.”dedi.

 Zack Snyder,yaptığı açıklamalar ile hem filme dair birkaç ipucu verip,hem de heyecanımızı yükseltti.Dün ki fragmanı genel olarak beğendim,kusursuz değildi.Beğenmediğim yönler var.Siz fragman ve Snyder'ın yaptığı açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget