McDonald’s’ın Jestine Rick and Morty'den Cevap

Rick and Morty bildiğiniz üzere üçüncü sezonu da bitirdi ve bize hasret dolu iki-iki buçuk yıllık bir süre bıraktı. Oldukça sert ve dolu dolu geçen sezonda herkesin aklında yedinci bölüm kalsa da (haklı olarak) bazı kesimler ilk bölümde ki bir detayı çok beğenmiş ve kullanmak istemiş gibi gözüküyor. Hatırlarsanız bu sezonun ilk bölümünde Rick’in flashbacklerinde gezinirken Szechuan soslu tavuk yediğini ve “bu sosu nasıl artık üretmezler kafam almıyor.” Dediğini görmüştük. İşte bu replik var olan Rick and Morty popülartesini kullanmak isteyen McDonald’s’ın iştahını kabartmış olacak ki bu sosu tekrar üretmeye karar vermişler. Öncelikle hemen sevinmeyelim bu sosun bizim ülkemize gelme ihtimali yok gibi bir şey. Zira sadece bir günlük bir kampanyaya dahil olacak ve Amerika’da bile sadece belli yerlerde yer alacak. İşte bu durumla ilgili Rick and Morty’nin yapımcılarından Dan Harmon’ın bir çift sözü var. 



Bu çılgınca bir konu. Mr. Poopybutthole’un kinayeli olarak ‘en iyisi evrenleri gezip kendinize Szechuan sosu bulmalısınız’ sözü McDonald’s tarafından olumlu karşılanmış olacak ki böyle bir kampanyaya gitme gereği duymuşlar. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok şu ana kadar ancak dediğim gibi tepkiler bu olayı oldukça çılgınlaştırıyor.
Rick and Morty cephesinde anlaşılan o ki bu pazarlama stratejisi konusunda sıkıntı yok iki tarafta yaptıklarının yasal olduğunu düşünüyor o zaman bize de bu durumdan keyif almak kalıyor. Ancak keşke ülkemize de gelse bu pazarlama.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget