Ant-Man And The Wasp'ın Resmi Sinopsisi Yayınlandı!


Marvel Ant-Man and the Wasp'ın yolda olduğunu resmen duyurdu. Yönetmen Peyton Reed bir kez daha işin başında. İlk filmde Evangeline Lilly tarafından canlandırılan Hank Pym'in kızı Hope van Dyne'a annesinin Wasp kostümünün babası tarafından gösterildiğini görmüştük. Bu devam filminde ise Paul Rudd tarafından canlandırılan Ant-Man ile işbirliği içerisinde olup kostümünü giyinecek ve ikisi beraber MCU'nun yeni kötülerine karşı savaşacaklar. Michael Douglas da Marvel'ın en önemli karakterlerinden biri olan Hank Pym ile bir kez daha karşımızda olacak.


Filmin resmi sinopsisi şöyle:
'Scott Lang, Captain America: Civil War sonrasında hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçları ile boğuşuyor. Ant-Man olmanın getirdiği sorumluluklar ile ev hayatını dengelemek için mücadele verirken Hope van Dyne ve Dr Hank Pym tarafından acil olarak yeni bir görevle karşı karşıya getiriliyor. Scott Lang bir kez daha kostümünü giymek zorunda kalıp Wasp ile ekip olarak çalışmayı öğrenecek ve takım olarak birlikte çalışırken geçmişleriyle ilgili sırları ortaya çıkarmaya çalışacaklar.'


Büyük ihtimalle Infinity War'ın öncesinde fakat Civil War'ın sonrasında geçecek olan filmde ayrıca Tim Burton Batman'inin Catwoman'ı Michelle Pfeiffer da yer alacak. Kendisi Janet van Dyne'ı canlandıracak yani Hope'un annesi olan orjinal Wasp'ı. Kendisi mikro-boyutta hapsolmuştu asıl hikayede. Janet ile Hank'in ilişkisinin neden çıkmaza girdiği de filmde işlenecek konulardan olacaktır. Matrix'in Morpheus'u, Superman'in patronu Laurence Fishburne'ü de Bill Foster nam-ı diğer Goliath olarak göreceğimiz Ant-Man and the Wasp 6 Temmuz 2018'de vizyonda.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget