Agents of SHIELD & Inhumans Crossoverı Mümkün

Marvel’ın televizyon departmanının ABC kanalına ait olan dizileri Agents of Shield ve Inhumansı bir arada görmemiz mümkün!
Shield şu an Marvel televizyon departmanının çıkarttığı en iyi işlerden biri desek yalan söylemiş olmayız. Sitemizde zaten tarafımca yapılmış -oldukça yanlı- bir incelemesi de bulunmakta. O yüzden işin Shield tarafında bir sıkıntı bulunmamakta ancak sorun Inhumans. Bu sorun lisans, yayın hakkı gibi meseleler değil. Yapım gerçekten çok özensiz ve kötü. Aldığı yorumlar ve puanlarda gösteriyor ki ABC ve Marvel Agents of Shield’daki kalitenin, özenin ve emeğin onda birini bu yapıma harcamamış. Günümüzde “abi Marvel ne yapsa izlerim.” diyebilecek tayfa için bile oldukça kötü bir yapım olan Inhumans, Shield ile nasıl bir birleşim yoluna gidecek merak ediyoruz. Bu konuda Inhumans dizisinin oyuncularından Sonya Balmores ComicBook.com’a verdiği röportajda corossover ihtimalinden bahsetti ve şunları söyledi.


“Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Yani evet Shield dizisi bizden sonra geliyor. Ayrıca bizde Inhumanlar var onlarda Inhuman olmayanlar. Gerçekleşmemesi mümkün değil.”


Balmores’un “Inhuman olmayanlar” sözü burada oldukça ilginç bir mesele. Acaba Agents of Shield vs Inhumans tarzı ana hikayelerden uzak birbiriyle kapışan iki ekibin olduğu bir mini dizi mi göreceğiz? Yoksa ana hikayenin içerisinde yer alacak bir birliktelik mi karşımıza çıkacak. En iyisi beklemek maalesef.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget