Pacific Rim: Uprising'in Vizyon Tarihi Ertelendi!


Vizyon tarihi yaklaştıkça beklentileri artıran Pasific Rim: Uprising filmi yapımcı firma Universal tarafından yaklaşık bir ay ertelendi ve 23 Mart'a itildi. 

Guillermo del Toro'nun film yönetmenliğinden ayrılmasının ardından projenin başına Daredevil dizisinin de yapımcılığını yapan Steve  S. DeKnight geldi ve 23 Şubat 2018'de vizyona gireceği söylendi. 


  Fakat nedeni belirsiz bir şekilde şuan resmi olarak vizyon tarihi 23 Mart 2018 olarak değiştirildi. Film Robin Hood: Origins filmi ile aynı gün Ready Player One filminden ise 7 gün önce vizyona girmiş olacak onlarla nasıl bir rekabet edeceği merak konusu.


  Bazı eleştirmenlere göre film Black Panther'ın gölgesinde kalmaması için ileri tarihte atıldı. Şimdi aklınıza madem böyle bir şey var neden Ready Player One ve Robin Hood ile birlikte vizyona girecek diye sorabilirsiniz. Bunun cevabı çok basit. Demek ki stüdyo bu iki filmden daha üstün film yaptığını ve onların altında kalmayacağını düşünüyor. 

  İlk filmin dünya genelinde yaptığı yaklaşık 411.000.000 $'lık hasılatından sonra stüdyo daha fazla gelir elde etmek ve dikkat çekmek için de bunu yapmış olabilir. 

  Filmle ilgili henüz çok fazla bir şey de yok. Ancak Toro'nun düşüncesine göre film tam bir "patlamış mısır filmi." Umuyoruz ki beklentilerimizin altında kalmaz ve bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget