James Gunn, Guardians Of The Galaxy Vol.3 Hakkında Konuştu!


Marvel Studios'un başarısı ile kendinden söz ettiren ekibi Guardians of The Galaxy'nin üçüncü filmini de her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da James Gunn yönetecek ve Gunn filmin çekimlerine 2018'in ikinci yarısında başlamayı düşünüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Collider'a açıklamalarda bulunan yönetmen James Gunn senaryonun çoktan hazır olduğunu sadece hem kendi hem de ekibin birazcık dinlenip, zaman geçirmek istediğini belirtti. 

Yönetmen ayrıca filmin 2020'nin Mayıs ayında gireceği müjdesini de verdi. Marvel, 1 Mayıs, 7 Ağustos ve 6 Kasım'da ismini duyurmadığı 3 film çıkaracağını açıklamıştı. Muhtemelen bu üç tarihten ilkinde Guardians of The Galaxy vol. 3 vizyona girecektir. 


Ayrıca Gunn sözlerine şöyle devam etti.

"İlk film ilk macera, ikinci film ikinci macera ve üçüncü film de üçüncü macera üçüncü filmde ilk iki filmden akılda kalan bir çok soruya cevap vermemiz gerekiyor. Bu yüzden çok daha koordineli, çok daha özenli ve düşünceli bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Anlayacağınız bu filmin çekim süreci ilk iki filmden daha zor olacak."

Gunn'ın sözlerine bakacak olursak üçüncü filmi izlemekten çok büyük bir zevk alacağımız kesin. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget