Dacre Montgomery Düzgün Bir Power Rangers Serisi İstiyor!



Power Rangers filmi 24 Mart'ta vizyona girmiş ve hayatının bir döneminde Fox Kids ve Jetix izlemiş bir kesmin en büyük hayalini gerçekleştirmiştir. Film bazı kesimler tarafından vasat olarak görünse de şahsen benim için izlemesi oldukça keyifliydi. Filmin sonunda devam filmi olabileceği konusunda bize bazı şeyler gösteren yapım şimdiden benim gibi üç dört farklı Power Rangers dizisi izlemiş kesimi şimdiden heyecanlandırdı. Filmde Kırmızı Ranger yani ekibin lideri olarak gördüğümüz Jason Lee Scott’ı canlandıran Dacre Montgomery serinin geleceği hakkında konuştu. Kedisine gelen “sequel” sorularına net bir yanıt vermekten kaçan aktörümüz şu şekilde konuştu.
“İleride göreceğiz. Şuan size bir seriden bahsedemem veya yeşil Ranger’ın cinsiyetinden. Ancak tek isteğim eğer bir seri olacaksa bunun layığı ile yapılmasıdır. İyi bir film iyi bir seriyi beraberinde getirir.”

Anlaşılan o ki filmin oyuncusundan yapımcısına herkes “vasat” yorumlarından rahatsız olmuş ve devam filmleri konusunda net bir düşünce ortaya atılmamış. Peki ne olacak? Devam filmi gelmeyecek mi? O yeşil ranger göndermeleri boşuna mıydı? Bekleyip göreceğiz…

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget