Justice League'in Yönetmeni,Superman'in Rolü Hakkında Açıklama Yaptı!


 Justice League'in fragmanının yayınlanmasının ardından,herkes neden Superman'in gösterilmediği hakkında tartışmaya başladı.Bence bu tartışma gereksiz,çünkü BvS'de Doomsday'i göstererek büyük bi' hata yapıldı.Bu hata ikinci kere tekrar edilmemeli ve Superman hiç gösterilmemeli,filme saklanmalı.

Justice League yönetmeni Zack Snyder diğer kahramanlar hakkında da açıklama yapmıştı.Buradan ulaşabilirsiniz.Superman ile ilgili merakı gidermek için Zack Snyder,Superman'in rolü hakkında şu sözleri söyledi;
“Justice League’i Superman’siz yapmak çok zor. Bu konuda böyle hissediyorum.” diyen Snyder, karakterin yeni filmdeki konumu hakkında ipucu verdi. “Superman’e bu fedakarlığı yaptırmak ama aynı zamanda tuhaf bir şekilde onu Justice League’in nedeni yapmak ve ‘Şimdi onunla napacaksın? , Takım ne düşünüyor? Dünya’nın neye ihtiyacı var?’ sorularını sordurmak benim için süper ilgi çekici bir konsept olmuştur.” dedi Snyder. “Hepsi bir şekilde bağlanıyor. Onunla napacağımız bizim için eğlenceli ama izleyiciler için ilginç olacak.”

 Superman'in ölümünün kısa süreli olduğunu hemen döneceğini biliyorduk.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Superman filme mi saklanmalı,yoksa başka bi' fragman ya da poster de gösterilmeli mi?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget