J.K SIMMONS,JAMES GORDON Rolü Hakkında Açıklama Yaptı!


J.K Simmons çoğumuz onu Spider-Man serisinden J.Jonah Jameson olarak tanıyoruz.Şimdi ise James Gordon olarak DCEU'da göreceğiz.İlk defa Justice League filminde daha sonra solo Batman filminde göreceğiz.Simmons geçtiğimiz gün rolü hakkında açıklamada bulundu.Açıklaması ise şöyle;
Benim bu sonbaharda çıkacak olan filmdeki rolüm çok, çok küçük. Karakterin küçük bir tanıtımı. Ama diğeri ne zaman ayak altından kalkarsa, bu The Batman veya Justice League filmi de olabilir farketmez, ve biliyorum ki bunlar şuan karışıklık yaşadığımız şeyler. Düşünüyoruz ki The Batman ile ilgili yakın zamanda işe kol sıvayabiliriz, ama gelecek ne getirir bunu göreceğiz.Umuyorum ki, bu da üzerinde bir kaç detay işleyebileceğimiz bir karakter olur.

 J.K Simmons, The Batman ile ilgili yakın zamanda işe başlayabiliriz diyor.Geçen hafta ise Batman'in yapım aşamasının 2018'e ertelendiği açıklanmıştı.Haberi buradan okuyabilirsiniz.Umarım J.K Simmons'ın dediği gibi olur yakında çekimler başlar.Çünkü ne kadar erken başlarsa o kadar erken görebiliriz filmi.Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget