Yeni Star Wars Üçlemesi Geliyor, Skywalkerlara Elveda

7'den 70'e herkesi bildiği bir konu olan Star Wars külliyatı 2019'dan sonra yeni bir üçleme ile karşımıza çıkacak. George Lucas'ın yarattığı bu evren yaklaşık 40 yıldır devam ediyor ve edecekte çünkü evreni acayip geniş.

Neyse konumuza dönecek olursak. The Last Jedi'ın yönetmeni olan Rian Johson, 2020'den sonra Skywalkerların olmadığı yeni bir üçleme ile karşımıza çıkacak. 2019'da ise Episode IX'u izleyeceğiz ve Skywalker hikayesi son bulacak.



Dün akşam LucasFilm başkanı Kathleen Kennedy şu açıklamayı yaptı;
Hepimiz The Last Jedi'da Rian ile çalışmayı çok sevdik. O, yaratıcı güç ve onu baitan sona The Last Jedi'yı yaparken izlemek kariyerimin en keyifli anlarındandı. Rian, yeni üçleme ile sıfırdan inanılmaz şeyler yapacak.
Ardından şunları ekledi;
The Last Jedi'da Disney ve LucasFilm ile işbirliği yaparken Johnson ve Bergman ile hayatımızın anlarını yaşadık. Star wars, en büyük modern mitolojisi ve üzerinde çalışmış olduğumuz için çok mutluyuz. Yeni film serisi ile devam etmek için sabırsızlanıyoruz.

LucasFilm başkanı Kennedy'nin bu sözlerinden heyecanlanmamak elde değil. Hem Skywalker hikayesi artık bitmeli daha fazla harap edilmeden efsane olarak kalmalı. Old Republic ya da diğer efsane hikayeler işlenmeli yeni üçlemede. Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin!


  • Star Wars 8/Star Wars: The Last Jedi vizyon tarihi: 15 Aralık, 2017
  • Solo: A Star Wars Story vizyon tarihi: 25 Mayıs, 2018
  • Star Wars 9/Star Wars: Episode IX vizyon tarihi: 20 Aralık, 2019

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget