Disney FOX'u Satın Almaya Hazırlanıyor

En büyük şirketlerden olan ve her işte parmağı olan Disney, FOX'u satın almaya hazırlanıyor, bu haber dün gece CNBC'den çıktı. Bildiğiniz üzere Disney zamanında George Lucas'ın yarattığı Star Wars evrenini satın almıştı. Disney Star Wars'a giriştiğinden beri Star Wars filmlerinden umudumuzu kesmiştik Star Wars hayranları olarak. Rogue One'ı beğenenler olabilir ama ben hiç beğenmemiştim The Last Jedi fragmanları gaza getirse de önceki filmleri kopyala yapıştır yapmışlar gibi duruyor neyse izleyip göreceğiz.



Disney FOX'u satın alırsa X-Men ve F4 karaktleri MCU'ya katılacak ve sonunda istediğimiz gibi kendini kısıtlamayan geniş bir evren izleyebileceğiz. Disney sadece film kısmını değil FOX'un TV kısmını da almak istiyor.

FOX önceden kötü filmler çıkarmış olsa da birkaç senedir kendini düzeltmiş durumda. Deadpool, Logan, Legion ve The Gifted derken FOX almış başını gidiyordu. New Mutants, Dark Phoenix, Deadpool 2 filmlerini de 2018'de izleyeceğiz. 

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, satın alma işlemi henüz gerçekleşmedi veya hiç gerçekleşmeyebilirde bunu ilerki günlerde göreceğiz. Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget