Marvel Las Vegas Trajedisi Sebebiyle 'Punisher' NYCC Panelini İptal Etti


Las Vegas'taki silahlı katliam sonrasında Marvel, Punisher'ın New York Comic Con panelini iptal etme kararı aldı. Karakterin hayranları, Jon Bernthal'ın başrolünde olduğu spin-off serisiyle ilgili herhangi bir gelişmeyi yakından takip ederken, bu gelişme hoşnutsuz sesler çıkmasına neden oldu.

Netflx projenin her detayını son derece gizli tutuyor. Zira bir fragman yayınlanmasına rağmen dizinin kesin yayın tarihi henüz belli değil. Yalnızca 2017 içerisinde olacağı biliniyor, ki 2017'nin son üç ayının içerisindeyiz. NYCC yayın tarihinin açıklanması için önemli bir periyottu ama, Marvel yönetimi böyle bir karar aldı.



Her ne kadar NYCC genellikle televizyon kulvarının merakla beklenen tarihleri olsa da Punisher, malum talihsiz olaydan dolayı bu sene panelde yer almayacak. Bu tabii Marvel'ın marka imajını korumaya yönelik attığı bir adım, ve doğru da bir adım. Zira Las Vegas'ta yaşanan katliam, ABD'de bireysel silahlanma yasaları aleyhtarlarını -haklı olarak- tekrar ayağa kaldırdı. Üstelik bu kez toplumun çok da geniş bir kesimini arkalarına almış vaziyetteler.


Haliyle bu ortamda, el altından silahlar edinip toplum içinde dehşet saçan bir eski özel kuvvet askerinin bu şekilde kamuoyuna tanıtılması ve reklamının yapılması Marvel markasını zora sokardı. Tabii bir de milyon dolarlık bir yapım var ortada, muhtemelen bu saatten sonra iptali söz konusu olmaz. Yine de benden söylemesi, maskesiz intikamcımızı ekranda görmemiz biraz daha zaman alabilir.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget