DCEU'dan Bir Yılda Tam DÖRT Batman Filmi Gelebilir!


Haberler büyük. Her ne kadar DCEU mevzu-bahis olduğu zaman yoğurdu üfleyerek yesek de, bizim buralarda Batman dendi mi akan sular duruyor. O yüzden comicbook.com'un Reddit'i kaynak gösterdiği şu haber açıkçası bir 'Hadi be!' dedirtti bize.

Her ne kadar bu seneki iki çıkışıyla salonları sarsmayı umsa da DCEU çok yalpalıyor. Aquaman ertelendi, Cyborg iptal oldu, Flash tam bir keşmekeş, Man of Steel 2 ve solo Batman'in ise esamesi okunmuyordu... Şimdiye dek.

2019 Batman efsanesinin doğuşunun 80. yıl dönümü. Dolayısıyla bir takım mihraklar tarafından çılgın bir iddia ortaya atılmış: buna göre bu kutlamalara ithafen 2019'da tam DÖRT Batman temalı film görebiliriz. Tabii 'Batman temalı' ifadesinin ucu açık; oradan Batman'e ait story-arc'lar yorumu da yapılabilir, sidekicklerinin hikayeleri de, hatta villainları bile... Zaten iddialar arasında The Long Halloween'i de içeren bir takım animasyon filmlerinin yapılacağı da var.

Ancak yine de Batman'in has fanları, oradan bir Ace The Bat-Hound solo filmi bile gelse keyifle izleyeceklerdir tahmin ederim. Bilindiği gibi Batgirl filmi de dilden dile dolanıyor, fırsattan istifade bir de Nightwing solo filmi görsek... Şahane be.


Siz neler düşünüyorsunuz?Yorumlarda belirtin!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget