Drew Goddard, X-Force Filmini Yazıp Yönetecek


Bir X-Men spin-off'u olan X-Force ekibi beyaz perdeye taşınacak. Haberin duyulması özellikle Marvel ve X-Men hayranları için heyecan yarattı, zira Deadpool, Psylocke, Wolverine, Archangel, Domino ve Cable gibi popüler kahramanları bünyesinde toplana ekip, karanlık atmosferiyle çizgi roman okurlarının büyük beğenisini toplamıştı ve geniş bir hayran kitlesi vardı. İşte şimdi beyaz perde için senaristini ve yönetmenini buldu.

Filmin senaristi ve yönetmeni olarak Drew Goddard ile anlaşma sağlandı. X-Men filmleri yapımcısı Simon Kinberg, ekiple alakalı "Daha çok X-Men'in Black Ops'u gibiler. Zaman zaman X-Men üyeleri ekibe katılıyor, ancak bu ekip çok daha karanık." yorumunu yaptı. Gelecek yıl vizyona girecek olan Deadpool'un ikinci filminde, halihazırda ekip üyesi olan üç mutantı göreceğiz; Dedadpool, Cable ve Domino. Bu iki karakterin Deadpool hikayesine dahil edilmesi zaten direk akıllara X-Force ihtimalini getirmişti.

Ayrıca ekibin diğer üyelerinden Colossus, Sunspot, Warpath, Psylocke, Archangel, Bishop ve Wolverine karakterlerini de daha önce sinemada görmüştük. Bu karakterlerden bir veya birkaçının resetlenerek hikayeye dahil edilmesi de söz konusu olabilir. Bu da akıllara heyecan uyandırıcı bir başka ihtimali getiriyor; Yeni bir Wolverine görecek miyiz?



Rejide dizginler ise, son zamanlarda geek camianın sessiz kahramanlarından birine emanet edildi: Drew Goddard. Kariyerine Alias ve Lost gibi dizilerde konuk yazarlık yaparak başlayan Goddard aslında bir senarist. Yakın tarihlerde ise sinemadaki Dünya Savaşı Z ve Marslı filmlerini yazarak ve Netflix'in beğeni toplayan Daredevil dizisinin senaryo yazarı olarak adından söz ettirmiş, özellikle aynı zamanda yapımcısı olduğu Daredevil dizisiyle büyük beğeni toplamıştı. Goddard ayrıca, Sony/Marvel Studios anlaşması öncesi yapımı planlanan sonradan rafa kalkan Sinister Six filmi için de senarist ve yönetmen olarak göreve getirilmişti.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget