Thor: Ragnarok'un Son Savaşı Thor Filmlerinin En İyisi Olacak

Thor Marvel'ın İskandinav mitolojisinden esinlenerek yarattığı Yıldırım Tanrısı olabilir fakat şimdiye kadar karşılaştıklarının en güçlüsü ve en kötüsüyle karşılaşmaya hazırlanıyor; Hela ile!!! Hela MCU serisindeki ilk kötü kadın olarak karşımıza çıkarken bana kalırsa motivasyon konusunda en başarılı süper kötü olarak geliyor. Marvel'ın maalesef yapamadığı şey kötüler tarafı, seçtiği oyuncular kalite kokarken, filmlerde kötüler için hep eksik bir şeyler kalıyor. Ama son dönemde dizi dünyasında da yarattığı kötü kadın karakterle epey bir sükse yarattılar. Marvel'ın zirvesi oyuncular bakımından bana kalırsa Hela'yı canlandıran Cate Blanchett ve Defenders'ta Alexandra'yı oynayan Sigourney Weaver'dır.


Fakat Thor için Buz Devlerinden, Asgard Yok Edicilerinden, Karanlık Elflerden, Chitauri İstilacı Ordularından ve hatta kardeşi Loki'nin kendisinden daha beteri varsa bu Hela'dır. Hela sadece Ragnarok'u gerçekleştirmek üzere Asgard'ı basıp, herkesi dövüp üzerine Thor'un çekicini tuzla buz edeceğinden değil aynı zamanda Ölüm Tanrıçası olarak da -Thanos'u hariç tutarak söylüyorum- şimdiye kadar karşımıza çıkan kötülerin en kötüsü, en zalimi, en acımasızı, en motivasyonlusu ve hatta en güçlüsü. Yönetmen Taika Waititi de buna benim gibi coşuyor olacak ki şöyle bir açıklama yapmış:
'Cate ilk kötü kadın ve dürüst olmam gerekirse Marvel'ın sahip olduğu en ilginç kötü karakter. Çünkü o çok boyutlu. O çok katmanlı. O sorunlu. Gerçekten komik. Bilirsiniz sadece 'Nihayet kötü kahkahayı alabilirsem, her şey hallolur.' gibi bir şey değil. Ondan da biraz var ama fakat Hela için bundan çok daha fazlası var. Bence insanları epey tatmin edecek.

O inanılmaz. Karakteri epey sert. İnanılmaz güçleri var. O HELA! Boynuzlu bir kukuletalı cübbe giyiniyor ve konsept resimlerde ve diğer şeylerde harika görünüyor. Thor filmlerde bu kadından daha sertiyle hiç karşılaşmadı.'


Hela'nın güçleri ve hatta kıyafeti bile CGI ile şekillendirileceğinden setlerden bu konuda bilgi almamız pek mümkün olmuyor. Fakat fragmanın da gösterdiği şu ki evet, MCU'daki en iyi dövüşlerle karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek. Gerek Hela ile gerek Hulk'un, Thor'un, Valkyrie'nin yer almasıyla muazzam bir görsel şölen izleyeceğiz. Biz yükseldik, siz de yükseldiniz mi?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget