Stan Lee, Silver Surfer'ı MCU'da Görmek İstiyor!


Stan Lee Marvel'ın mihenk taşıdır. Yarattığı sayısız karakterin yanında kendi üretimi olmayan karakterlere bile dokunuşuyla onları Marvel evreninin başyapıtı haline getirmişliği çoktur. 94 yaşındaki yaratıcı artist sadece MCU'da değil sayısız Marvel filmindeki, oyunundaki, çizgifilmindeki cameosu ile gönüllerimizde taht kurmaya devam ediyor. Marvel deyince akla gelen ilk isim ve esasında Marvel'ın ikonu olan Stan Lee, her ne kadar en popüler kahramanının Spider-Man olduğunu itiraf etse de Silver Surfer'ı film evreninde görmek istiyor. Norrin Radd nam-ı diğer Silver Surfer aslen Jack Kirby tarafından yaratılmıştır. Stan Lee'nin önerisiyle anagezegenini Galactus'tan korumak için insanlığını feda eden asil kahraman, Fantastic Four evreninin en sevilen karakterlerinden biri haline gelmişti.


Stan Lee Silver Surfer'ı sinema evreninde görmek istediğini şöyle belirtti:
'Onu daha fazla görmek istiyorum. Üzerinde çalıştığım en felsefi karakter. Bu filmdeki cameo için şimdiden bir fikrim var bile!'

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filminde gördüğümüz Doug Jones tarafından canlandırılan ve Laurence Fishburne'ün seslendirdiği Silver Surfer'ın hakları şu anda 20th Century Fox'ta. 2012'de Daredevil'in onlarda kalması karşılığında Silver Surfer ve Galactus'un geri iadesi konuşulmuş fakat Fox bunu reddetmişti. Bilindiği üzere Daredevil Marvel'a geçince muhteşem bir Netflix dizisine -ki bana kalırsa süper kahraman dizilerinin en iyisi- kavuşmuştuk. Ama maalesef Silver Surfer'ın hakları Fox'ta kaldığı için bu durum onun için mümkün görünmüyor. Infinity War'da görmeyeceğimiz Adam Warlock'un dışında Sonsuzluk Eldiveni ve Sonsuzluk Savaşı ile bu denli bağlantılı bir diğer karakter de Silver Surfer olduğu için Stan Lee'nin ve Marvel'ın şu anda yapılan uzay filmleri dolayısıyla Silver Surfer'ı MCU'da görmek istemesi çok doğal. Eğer böyle bir geri dönüş olursa Silver Surfer MCU açısından müthiş bir konumda olacaktır. Biz Stan Lee'nin bu arzusu konusunda onunla hemfikiriz. Siz ne diyorsunuz, siz de görmek ister miydiniz Silver Surfer'ı bir MCU filminde?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget