Paul Bettany'nin Vision'u Avengers 4'te de Yer Alacak!

2008 yılında Iron Man ile başlayan MCU serüveni, 10. yılında neredeyse bütün kahramanların bir araya gelip Thanos ve çocuklarına yani Black Order'a karşı savaşacağı ve Joe ve Anthony Russo'nun yöneteceği Avengers: Infinity War ile bizleri bir kez daha doruklara sürükleyecek. Esasında evren kurulurken evrenin kurulacağından bihaber olan Marvel, Jarvis rolü için belirlediği Paul Bettany'i Iron Man'in uşağı olarak seçmişlerdi. Fakat Batman'in Alfredvarisi oluşu nedeniyle fikir değiştirerek sesini duyduğumuz Jarvis kullanıldı. Paul Bettany durumdan habersiz rolüne devam etti ve Avengers: Age of Ultron'da onu canlı kanlı Vision olarak gördük. Vision Marvel'ın Thanos konusundaki en kilit karakterlerinden biri. Öyle tek filmde geçiştirilebilecek bir hikayesi yok. Ve beklediğimiz üzere Vision, bir takım karakterlerin ölümüyle kalp kırıklıkları yaşayacağımız Avengers: Infinity War sonrasında da yer alacak.


Vision'ı oynayan Paul Bettany bunu şöyle tasdiklemiş:
'Evet gerçekten de öyleydi. Yaptığım ve yapacağım en büyük film gibi hissettirdi, bir sonrakini de yapmalıyız. Lanet olsun, bu delice.'

Paul Bettany ayrıca Vision'un Mind Stone olmadan da işlevli olacağını belirtmiş. Thanos'un taşı ele geçirmesi durumunda ne kadar hayatta kalacağı merak konusu tabi. Ayrıca sürpriz bir haber daha Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff/Black Widow'u da Avengers: Infinity War sonrasında hayatta kalacak. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget