Joe Manganiello Justice League'ten Deathstroke'un Fotoğrafını Paylaştı

Deathstroke seçildiğinden beri heyecanla görmeyi beklediğimiz Manganiello'yu Ben Affleck'in test çekimini saymazsak kanlı canlı ilk defa Justice League post-credits sahnesinde görmüştük. Hâlâ izlemediyseniz SPOILER var ona göre.

Post-Credits sahnesinde Lex Luthor ile buluşan Deathstroke Legion of Doom'u kurma planının ilk adımını atmışlardı. Bu demek oluyor ki ikinci filmi Justice League vs. Legion of Doom görücez. Diğer önemli şey ise Joe Manganiello'nun Deathstroke görünümü. Adam resmen çizgi romandan fırlamışcasına tıpa tıp aynısı ya, harika bi' cast daha DC'den- ki zaten ben yakışacağını düşünüyordum en başından beri.
DC'nin yaptığı en güzel şeyler, bir çizgi romandaki görünüme benzeyen bir oyuncu seçmek ve ikincisi ise HARİKA detaylandırılmış bi' kostüm yapmak.

Joe Manganiello'yu ilk defa kısa bir şekilde gördük. Justice League 2'de de görücez, kendi solo filmi de geliyor. En iyi aksiyon filmlerinden olan Raid serisini yöneten Gareth Evans tarafından hem de. Ufak bi' ihtimal ise solo Batman filminde de görebiliriz kesin bir şey diyemiyorum Matt Reeves'e bağlı bir şey. Joe Manganiello'nun paylaştığı görsele aşağıdan bakabilirsiniz!
Siz ne düşünüyorsunuz? Manganiello role yakışmış mı, yakışmamış mı? Yorumlarda belirtin!

  • Aquaman vizyon tarihi: 21 Aralık, 2018
  • Shazam! vizyon tarihi: 5 Nisan, 2019
  • Wonder Woman 2 vizyon tarihi: 13 Aralık, 2019
  • Cyborg vizyon tarihi: 3 Nisan, 2020
  • Green Lantern Corps. vizyon tarihi: 24 Temmuz, 2020

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget