Jason Momoa 'Justice League İki Film Olabilirdi' Dedi

Kadrosunda  Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Ciarán Hinds (Steppenwolf), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Amber Heard (Mera) ve J. K. Simmons (James Gordon) gibi ünlü isimleri barındıran Justice League, 17 Kasım’da vizyona girdi.

Joss Whedon'ın gelmesiyle beraber yeniden çekimler oldu ve Zack Snyder'ın çektiği birçok sahne filmden çıkarıldı. Bu da Warner Bros.'a pahalıya mâl oldu. Çıkarılan sahneler filme o kadar etki ediyorduki keşke hiç çıkarılmasaydı. Belki ilerki günlerde tıpkı BvS'de olduğu gibi 'extended edition' geleceğinin haberi verilir.



Justice League'te Arthur Curry a.k.a. Aquaman'i canlandıran Jason Momoa Justice League iki film olabilirdi dedi. Tam açıklaması ise şöyle;
Justice League hikayesinin zorlayıcı bölümü Arthur Curry'nin hayatında bir hafta sonuydu. Fanlar neden o bu kadar aksiydi ve neden gizleniyordu diye düşünebilir. Hepsi plan dışı kaldı. Çoğu şey kesildi. Ama bu benim filmim değil. Bu 3 yeni karakteri izleyicilere tanıştıran büyük bir film. Filmde keşfediğimiz ben(Aquaman), Cyborg ve Flash'la ilgili bir çok şey var. 2 film olabilirdi. Willem Dafoe ile birkaç şey çekildi. Atlantisle ilgili tüm bölüm, benim isteksiz Kral olmamla ilgili. Bunlara filmde gerek yoktu çünkü Aquaman de göreceksiniz. Bu bir Justice League filmi, Aquaman filmi değil.
Jason Momoa çıkarılan sahnelerden hoşnut olmasa da öte yandan Justice League filmini, çıkarılan sahneleri de savunuyor. Savunmasa şaşardık zaten. Justice League eksikliklerine rağmen iyi bir film olsa da, 2 saat 51 dakika olan bi' filmi 2 saate indirmek absürt bir şey. Sahneler hiç çıkarılmasaydı belki de daha iyi olabilirdi, karakterleri daha iyi anlayabilirdik. Ama sağolsun(!) Warner Bros. yetkilileri filmi 2 saate indirmek istemişler. Umarım Extended Edition gelir. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin!



  • Aquaman vizyon tarihi: 21 Aralık, 2018
  • Shazam! vizyon tarihi: 5 Nisan, 2019
  • Wonder Woman 2 vizyon tarihi: 13 Aralık, 2019
  • Cyborg vizyon tarihi: 3 Nisan, 2020
  • Green Lantern Corps. vizyon tarihi: 24 Temmuz, 2020

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget