Shazam Filminde Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı Olmayabilir!


     Dwayne Jhonson’ın Black Adam’ı açıklamalara göre Shazam! filminde görünmeyecek. Jhonson’ın 2014 ten beridir rol için seçilmiş durumda, DCEU da önemli bir yere sahip olması beklenilen film başka projelere öncelik verilmesi, senaryo ve filmlerdeki değişiklikler sonucunda Warner Bros 2020’ye kadar yapılacak filmler listesinde tuttuğu film için sonunda girişimlere başladı 2018’in şubat ayında çekimlere başlanacak filmin yönetmen pozisyonu için David F. Sandberg seçilmiş film için gelişmeler yavaşça sürerken bir haberde Black Adam tarafından geldi.

            Henüz resmi bir duyuru olmadığı için filmin oyuncuları ile ilgili bir bilgiye ulaşmak zorken; The Wrap’ten Shazam filmini yakından takip eden Umberto Gonzales ‘in twitterdan attığı postta Dwayne’in filmde yer almayacağını belirmiş ve Variety’ den Justin Kroll’da aynı şekilde Umberto’nun twitini desteklemiş. Her ne kadar ikili arasında bir söylenti olsa da bu durum da film 2019’dan 2020’ye kayabilir.

            Shazam filminin söylentileri arasında bir film yerine iki proje haline getirilebileceğini filmlerden birinin Black Adam olabileceği de söylentiler arasında. Bununla birlikte Jhonson’ın sözde solo filminde ana kötünün kim olacağı ve filmin konusunun ne olacağı hakkında hiçbir ayrıntı bulunmuyor.


            Umuyoruz DCEU bizlere söylentilerden fazlasını yakın zamanda resmi yollardan duyurur. Özellikle Wonder Woman’dan sonra DCEU’nun filmlerine olan beklentim arttı diyebilirim.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget