David Tennant ve Michael Sheen'lı Good Omens Dizisi Geliyor

David Tennant ve Michael Sheen, Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in romanı Good Omens'in (Kıyamet Gösterisi) mini dizisine yer alacaklar. Sheen'in biraz telaşlı melek Aziraphale'i, Tennant'ın ise hızlı yaşayan iblis Crowley'i oynayacağı söyleniyor. Dizi bir saat uzunluğunda komedi dizisi olarak yayınlanacak. Neil Gaiman dizinin hem sorumlusu hem de tüm bölümlerin yazarı olarak yer alacak. BBC Stüdyoları filmin ortak yapımcılığını Narrativia ve The Blank Corporation ile beraber üstlenirken BBC Worldwide for Amazon Prime Video ve BBC'nin katkılarıyla yer alıyor.


Good Omens Kıyamet'in ve Son Yargı'nın insanların üzerine çökmesine yakın bir zamanda, 2018'de geçecek. Agnes Nutter cadısının İyi ve Kesin Kehaneti'ne göre Kıyamet bir cumartesi günü kopacak, önümüzdeki cumartesi; hem de tam yemekten önce. İyilik ve Kötülük orduları toplanıyor, Atlantis yükseliyor ve öfke kıvılcımlar saçıyor; yani her şey İlahi Plan'a göre işliyor. Biraz telaşlı bir melek olan Aziraphale ve hızlı yaşayan bir şeytan olan Crowley ise -ki ikisi de Başlangıç'tan beri ölümlülerin arasında yaşayıp yaşam tarzlarına düşkün olarak büyümüş kimseler- bu gelen savaş konusunda pek de iştahlı değiller. Ve... birisi Antichrist'ı (Deccal) yanlış yere koymuş gibi görünüyor, çünkü kendisi 11 yaşında.

David Tennant ve Michael Sheen gibi iki ustanın böyle bir yapımda yer almasına biz epey sevinmiş durumdayız. Peki sizin düşünceniz nedir?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget