Geoff Johns Neden Marvel'dan DC'ye Geçti?

Geoff Johns Marvel'ı bırakıp DC'ye geçtiğinde, hayranlar DCEU'nun liderini bulmasını kutluyordu - fakat olaylar biraz farklı gelişseydi, Geoff Johns DC yerine Marvel'ın dizi ve filmlerinin ardındaki beyin olabilirdi. DC ile bağı düşünülürse DC Comics hayranları, şu anki DC Comics Başkanı'nın neden Marvel'la yollarını ayırdığına şaşırabilirler.

Onu DC'ye getiren şeyden daha şaşırtıcı olansa, her şeyin nasıl başka bir şekilde olabileceği ihtimaliydi. Johns, San Diego'daki Uluslararası Comic-Con'da (SDCC) kariyerinin erken dönemlerinin onu çizgi roman değil film yazmaya ve yönetmeye, böylece çizgi roman efsanesi olmaya giden dolambaçlı yolunu özetledi. Alternatif geleceğinin ise DC süperkahramanlarına olan sevgisi nedeniyle çizgi roman çizerliği olduğu ortaya çıktı.

Johns'un açıkladığı üzere, lise sonrası döneminde geleceğini belirleyecek karar oldukça basitti: Michigan State University'de film okuluna gitmek, veya The Joe Kubert School'da çizgi roman sanatını takip etmek. Johns ise film yönetmeyi ve yazmayı tercih etti.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget