Deadpool 2'nin Çekimleri Dublör'ün Ölümünün Ardından Durduruldu

Deadpool 2'nin Kanada'nın Vancouver'daki çekimleri sırasında kadın bir dublör öldü. Kadın dublör motosiklet üzerinde mesleğini icra ettiği sırada ölümcül kaza gerçekleşti ve bunun sonucunda hayatını kaybetti. Şehir polisi Twitter üzerinden kadının ölümünü doğruladı. Ryan Reynolds, Josh Brolin ve Zazie Beetz hazirandan beri Fox'un süperkahraman devam filminin çekimlerine devam ediyorlardı. Ryan Reynolds ilk filmiyle Deadpool/Wade Wilson rolüyle Golden Globe adayı olmuş, filmin başarısı ikinci filme de ön ayak olmuştu. Kasta katılan Josh Brolin Cable'ı Zazie Beetz ise Domino'yu canlandırırken T.J. Miller ve Morenna Baccarin de Weasel ve Vanessa rolleri için geri dönüyorlar.
Zazie Beetz'in Domino rolü için seçilen bir dublörün Jack Poole Plaza önünde görülmüş ve 3 Ağustos'ta Domino kostümü içinde siyah bir Ducati sürerken çekilmiş fotoğrafı online olarak paylaşılmıştı. Ölen dublörün yayınlanan fotoğraflardakiyle aynı kişi olduğu doğrulandı. Vancouver polisi trajik olayı şöyle doğruladı:
'Vancouver Polisi Deadpool setinde bir kadın sürücü dublörün motosiklet performansı sırasında öldüğünü doğruladı. VPD memurları WorksafeBC memurlarıyla beraber olay yerindeler. Yeni bilgiler elde edildiğinde paylaşılacaktır.
20th Century Fox'tan bir konuşmacı da şöyle bir açıklama yaptı:
'Bu sabah Deadpool 2 setindeki kazadan dolayı derinden üzgünüz. Bu zor zamanda kalplerimiz ve dualarımız set ekibi üyemizin ailesi, arkadaşları ve meslektaşlarıyladır.'

Ryan Reynolds ise Twitter üzerinden üzüntülerini belirtmiş:
'Bugün Deadpool'u çekerken ekibimizden birini trajik  bir şekilde kaybettik. Kalbimiz kırık, şoktayız ve harap olmuş durumdayız... ama hissettiğimiz hiçbir şey ailesinin ve sevdiklerinin şu an hissetmiş olduğu kederine ve açıklanamaz acısına yakın olamaz. Kalbimi onlara ve bu dünyada dokunduğu her bir insana açtım.'
Yönetmen David Leitch'in henüz konuyla ilgili bir açıklaması yok fakat Deadpool 2 ekibinin tamamının konu hakkında hassas olabileceğini ve ellerinden gelen yardımı, özveriyi göstereceğinden eminiz. İsmi Joi 'SJ' Harris olan dublörümüzün ailesine ve yakınlarına Çizgi Evreni olarak baş sağlığı dileriz. Deadpool 2 çekimlerinin açılan soruşturma dolayısıyla ara verildiğini üzülerek bildiririz.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget