Hugh Jackman'ın Wolverine Rolüyle MCU'ya Gelmesini Beklemeyin

17 yıl Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman, Mart ayında vizyona giren Logan filmiyle karaktere veda etmişti. Logan Hugh Jackman ve Patrick Stewart'a veda etmek için harika bi' filmdi. 

Hugh Jackman eğer Marvel hakları Fox'tan geri alırsa Wolverine rolüyle geri dönebileceğini söylemişti zamanında. Geçtiğimiz günlerde Disney 52.4 milyar dolar karşılığında 20th Century Fox'u satın almıştı. X-Men, Fantastic Four, Deadpool ve birçok film serisini bünyesine kattı. Wolverine yuvasına geri döndü ancak Hugh Jackman geri dönmeyecek.



Hugh Jackman'ın açıklaması ise şöyle;
Çok ilginç çünkü bütün o 17 yılı düşününce özellikle Iron Man, Hulk ve Wolverine'i beraber görmek isterdim. Ne zaman bir Avengers filmi görsem Wolverine'i her şeyin ortasında kafalarına vururken hayal edebiliyordum. Ama işte aynen şu şekilde 'Çok güzel bir hayal, ama gerçekleşmeyecek'. Başlığı görmek ilginçti -o zaman sadece bir ihtimaldi ve görünüşe göre kimse ne olacağını bilmiyordu- ama ben 'Dayan!' şeklindeydim. Ama maalesef artık benim için gemi çoktan kalktı. Başka birini Wolverine olarak orada görmek isterim.

Herkes Hugh Jackman'ın geri dönmesini çok ister hatta yukarıda dediğim gibi vakti zamanında bundan bahsetmişti. Geri dönebilirdi ama artık kendsinin de söylediği gibi başka birini görmek istiyor MCU'da. Çünkü Logan filmi karakteri bırakmak ve veda etmek için harika bi' film. Umarım fikri değişir, fiyatı yükseltmek için böyle diyordu belki bi' umut geri döner.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin!



  • Black Panther vizyon tarihi: 16 Şubat, 2018
  • The Avengers: Infinity War vizyon tarihi: 27 Nisan, 2018
  • Ant-Man & The Wasp vizyon tarihi: 6 Temmuz, 2018
  • Captain Marvel vizyon tarihi: 8 Mart, 2019
  • The Avengers 4  vizyon tarihi: 3 Mayıs, 2019
  • İsimsiz Spider-Man: Homecoming 2 vizyon tarihi: 5 Temmuz, 2019

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget