Gotham City Sirens Yönetmeni, Catwoman Söylentilerini Tekrar Alevlendirdi


İnternet alemi yine faal! Bazı yeni gelişmeler, Gotham City Sirens fiminde Catwoman karakterini kimin canlandıracağı sorusunu tekrar gündeme getirdi. Anlaşılan bu sefer, ciddi ipuçları var.

Söylentiyi başlatan, Geoff Johns'un 1990 doğumlu genç aktrisi Twitter'da takip etmesi. Ardından hanımablamız, Instagram'da takipçilerine siyah tulumla şov yaptı, şimdi ise bu söylentileri gündeme taşıyan David Ayer. Ateşi harlayan gelişme, Ayer'in de güzel oyuncuyu Twitter'da takip etmesi oldu.



Bahsettiğimiz aktris Eiza Gonzalez. Kendisi geçen senenin Baby Driver filminde rol almıştı. Bundan önce ise doğup büyüdğü Meksika'da bazı yapımlarda rol almıştı. Bu söylentileri körükleyen son gelişme ise, Gonzalez'in son olarak değiştirdiği imajıyla internette paylaştığı fotoğrafı oldu. Kısa kestirdiği saçları, çizgi romanlardaki Selina Kyle'ın imajına çok yakın olarak görüldü.





Güzel oyuncu Baby Driver filminde beklentilerin üzerine çıkmayı başarmıştı. Yaptığı paylaşımlarla rolü çok istediğini de ortaya koymuş oldu. Filmin diğer karakteri olan Harley Quinn'i halihazırda güzel oyuncu Margot Robbie canlandırıyor.




Poison Ivy karakteri için ise Megan Fox ismi geçiyor kulislerde. Fox'un güzelliğini tartışmaya gerek yok, bununla beraber Transformers ve TMNT filmlerinde ortaya koyduğu oyunculukla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sanırım yakın zamanda oyuncu seçimlerine yönelik resmi açıklamalar gelebilir.


  • Justice League vizyon tarihi: 17 Kasım, 2017
  • Aquaman vizyon tarihi: 21 Aralık, 2018
  • Shazam! vizyon tarihi: 5 Nisan, 2019
  • Wonder Woman 2 vizyon tarihi: 13 Aralık, 2019
  • Cyborg vizyon tarihi: 3 Nisan, 2020
  • Green Lantern Corps. vizyon tarihi: 24 Temmuz, 2020

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget