Milla Jovovich, Hellboy: Rise Of The Blood Queen Kadrosuna Katıldı!


Hellboy'un yeniden çekimi olan Hellboy: Rise of the Blood Queen'in Blood Queen'i bulundu. Tabiri caizse aranan kan bulundu; kim mi: Milla Jovovich, bir oyun uyarlaması olan fakat oyunlarında hiç yer almayan bir karakteri canlandırdığı Resident Evil'ın Zombili Alice Harikalar Diyarında'sının biricik Alice'inden, Beşinci Element'in Leeloo'sundan başkası değil. Stranger Things'ten David Harbour'un Hellboy'u, Karayip Korsanları'nın Blackbeard'ı, American Gods'un Mr Wednesday'i Ian McShane'in de Hellboy'u evlat edinen Profesör Trevor Broom'u canlandıracağı filme Milla Jovovich'i de Blood Queen olarak katmış oldular.


Blood Queen çizgi romanlarda Göl ve Nimue Leydisi olarak da bilinen Arthur zamanı bir cadı idi. Karakterin büyücü oluşu ile Milla Jovovich'in eşsiz aksiyon yeteneği birleşince harika bir kötü çıkacaktır ortaya. Mignola Blood Queen'in antik oluşunun ve büyülü güçlerinin Hellboy evrenini daha da genişleterek filmlere yansıtabileceğini umut ediyor.


Biz yıllardır Ron Perlman'lı ve Guillermo del Toro'lu üçüncü bir Hellboy filmini beklerken maalesef böyle bir yeniden çevrim olayı gelişti. Fakat vardır bunda da bir hayır diyerek yeniden çevrimin de güzel olacağına dair umut besliyoruz. Hellboy'un yaratıcısı Mike Mignola birkaç diğer yazarla beraber senaryonun başında iken aksiyon ve korku filmleri tecrübesini Hellboy'a yedirecek olan Neil Marshall da yönetmen koltuğunda. Filmin çekimlerine bu sonbaharda başlanacak. Bu süreçte ara ara böyle haberler alacağımıza dair kuvvetli bir his var içimde. Umarız güzel bir iş çıkarırlar; öncül olan iki filmin ve Hellboy'un kendisinin hakkını verip bize bayram ettirirler.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget