Warner Bros, Solo Joker Filmi Yapmaya Hazırlanıyor!


Warner Bros Marvel'ın Disney ile yakaladığı MCU başarısını DCEU ile göstermeye çabalarken biraz hızlı giden at edasıyla hareket etti. Hal böyle olunca seyrek düşen pek çok şey oldu. Bir kere yaşlı bir Batman ile başlamalarıyla, solo Batman filminde yapılan yönetmen değişikliği ve akabindeki senaryonun çöp olmasıyla akıbeti belirsiz bir Batman söz konusu olmuştu. Ben Affleck'in bırakması ihtimali dedikodularını biliyorsunuz zaten. Keza Suicide Squad da beklenenden fiyasko olmuştu; buna filme punk Joker koyup Jared Leto gibi kaliteli bir oyuncunun sahnelerinin kesilmesi eklenince işler çizgi roman tarihinde görülmüş en bilindik, en mükemmel karşıt düşmanlar için epeyce karışmış oldu.
Warner Bros Man of Steel ile başlayan evrende ondan sonra düzgün bir iş yapamadan devam etti ta ki Wonder Woman'a kadar. Wonder Woman ise bize umut verdi, şimdi biraz güvenimiz var. BvS ve Suicide Squad sonrası buna ihtiyacımız da vardı zaten. E Justice League de bomba gibi geliyor. Yan işler olan Gotham City Sirens, Nightwing, Suicide Squad 2 gibi filmlerle de evreni desteklemeye devam ediyor bir taraftan. Umarız onlar da güzel olur, WW'den hepsi nemini alır. Warner Bros bütün bu sorunlarına reset atmadan çözüm bulmuş olabilir. Zira daha genç bir Joker ve Batman kastının yer alabileceği bir film planlıyor: Joker solo filmi. Tabi burada filmin DCEU evrenine bağlı olduğunu varsayarak bu yorumu yapıyoruz. 

Ünlü yönetmen Martin Scorsese’nin yapımcı kadrosunda bulunacağı solo Joker filmini Hangover serisi ile yıldızı parlayan Todd Phillips ve 8 Miles'ın yönetmeni Scott Silver'ın yöneteceği konuşuluyor. Joker'in geçmişini anlatacak olan film 80'lerde geçecek. Hem Batman'in doğuşuna ya da gençliğine hem de Joker'in orjinine tanıklık edebileceğimiz film hakkındaki bilgiler şimdilik böyle. En önemli şey ise Joker ve Batman için daha genç bir oyuncunun bulunacak olması. Umarız Killing Joke'un şanına yaraşır bir film olur. Jack Nicholson, rahmetli Heath Ledger ve Jared Leto'nun ardından hak eden bir oyuncuyla Joker'i tekrar ekranda görmek delice olacaktır. Siz ne diyorsunuz?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget