Game of Thrones Yedinci Sezon Finalinin Adı & Süresi Açıklandı!

                         Dizide güncelde değilseniz bu yazı sizler için Spoiler içerir!

         Hayranları tarafından bir yıldan fazla süredir beklenilen Game of Thrones’un yedinci sezonunun final bölümü ne yazık ki geldi çattı. Özellikle altıncı bölüm sonrasında hikâyenin nasıl gelişeceği tam bir soru işareti haline gelmişken HBO bölümleri az tutsa da bölüm sürelerini yukarı çekerek bizlere böylede seyir zevkinin artabileceğini göstermiş oldu 71 dakika olan altıncı bölüm çoğu izleyiciyi memnun etmeyi başarmıştır desek pekte yanlış olmaz. Ancak dizi bu sezon eski sezonlardaki detaycılığından uzaklaşmış desek pek te yanlış olmaz.


            HBO’nun başı bu sezon sızıntılar ve hackerlar ile dertte olmasına karşın her bölümde iyi kötü izleyiciye güzel şeyler vermeyi başardığını düşünüyorum. Mantık hatalarına elimden geldiğince az takılmaya çalışsam da seyir zevkimi düşürmüyor desem yalan olur.


            Altıncı bölümün tatlı acı sonundan sonra hepimiz son bölümün bir an önce gelmesini bekliyoruz. Yedinci sezon yedinci bölüm adı The Dragon and the Wolf olacak buradaki ejder ve kurttan R+L mi yoksa J+D 'yi mi işleyecekler merak etmekle birlikte bence R+L,sezon finali Game of Thrones tarihinin en uzun bölümü olarak televizyon tarihine geçecek trailer da görüldüğü kadarıyla her ne kadar ateşkes konuşulacak olsa da Dany ve Cersei taraflarının gerginliği her hallerinden belli oluyor Lekesiz ler ve Dothrak ların Kingslanding’in dışındaki duruşları ve aynı şekilde Lannister ordusundakilerin kale duvarlarında duruşu olsun. Söylentilere göre bu bölümde Rhegar Targaryen ve Lyanna Stark’ı flashback olarak görebiliriz şu anda belki de en beklediğim sahne diyebilirim. 79 dakika ve 43 saniye olucak final bölüm 27 Ağustos 2017 tarihinde ekranlarda olucak.

            Son olarak umuyorum sekizinci sezon 2019'dan önce ekranlarda olur. Siz bu sezon ile ilgili neler düşünüyorsunuz?



Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget