Bill Nighy, Karayip Korsanları Serisine Dönmeye Sıcak Bakıyor!

Karayip Korsanları’nın son filmi “Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatmaz “ 26 Mayıs’ta bizlerle buluşmuştu. Serinin devam filmi olarak önceki birkaç filme nazaran daha iyi yorumlar alan film serinin devamı açısından gereken kritik virajı dönmeyi başarmıştı. Filmde önceki yapımlarda yer alan karakterlerden biri oldukça konuşulmuştu. Tahmin edebileceğiniz üzere Davy Jones’tan bahsediyorum. Önceki serilerde Bill Nighy’in canlandırdığı karakter bu filmde post credits sahnesinde bir rüyada karşımıza çıkmıştı. Bu sahnede Davy Jones’u Bill Nighy canladırmamıştı çünkü sadece gölgesinde ve bir kolundan kim olduğunu anladığımız karakter için ünlü aktörü yormaya gerek kalmamıştı. İşte bu sahne karaktere beyaz perde de can veren aktöre soruldu ve kendisi şu şekilde yanıtladı.

“Geçen haftaya kadar konu hakkında bir bilgim yok. Şoförüm bana ‘sırada ki proje için mi çalışıyorsun?’ dedi. Bende hayır yanıtını verince bana sahneden bahsetti. Açıkçası sıradaki projelerde tekrardan bulunmak ilginç olabilir.” 

Gördüğünüz üzere işin aslında Bill Nighy’nin de pek konuyla alakalı bir bilgisi yok ancak gördüğü ilgi hoşuna gitmiş olacak ki rolü tekrardan düşünmeye başlamış. İleride kendisini tekrar görür müyüz bunu zaman gösterecek tabi ki.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget