Infinity War’da Olaylar "Önemli" Karakterler Üzerinden Dönecek


Avengers serisinin son filmi MCU tarihinin en önemli filmi seneye bizlerle buluşacak. Kalabalık geçmesini beklediğimiz filmin içerdiği karakter sayısı en çok konuşulan mesele. Bizzat yönetmenlerinin ağzından çıkan “elimizde 67 karakter bulunmakta.” Açıklamasının ardından Scarlett Johansson’un “bir sahnede 30 küsür kişiydik ya!” potu bizlerin heyecanını tavan yaptıran gelişmeler olarak gündeme düşmüştü.

Screenrant’a röportaj veren Joe Russo filmdeki karakter fazlalığı ve ana kahraman olarak görebileceğimiz isimler hakkında gelen soruyu şu şekilde yanıtladı.

“Bildiğiniz gibi filmde çok fazla isim olacak. Ancak siz kimin merkezde olmasını bekliyorsanız o isimleri merkezde göreceğiz. 10 yıllık hikaye sürecinin meyvesi olacak bu film karakter bazında sayısız isme sahip olacak ve en hikaye en önemli isimlerin etrafında gelişecek.”

Burdan anladığımız kadarıyla hikayenin ana isimleri ,10 yıllık süreçten dolayı, Iron Man Captain America ve Thor olacak. Spiderman, Black Panther ve Dr.Strange gibi isimlerde her an rol çalmaya hazır olarak kenarda bekleyecek.

Umarız 67 karakter konusunda hepimizin beklediği istediği şeyler gerçekleşir.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget