Star Wars: Episode IX'un yönetmeni Colin Trevorrow projeden ayrıldı!


2015'te Star Wars: Bölüm 9'u yönetmek üzere seçilen yönetmen Colin Trevorrow Lucasfilm ile yaratıcılığa dayalı farklılıklar dolayısıyla projeden ayrılmış.  Lucasfilm ile Jurassic World ve Safety Not Guarenteed filmleriyle tanınan ve sıklıkla Derek Connolly ile çalışan Colin Trevorrow arasında oluşan vizyon uyuşmazlığı karşılıklı olarak ortaklığı bozma kararı alınmasına kadar gelmiş. Colin Trevorrow ile Derek Connolly'nin üzerinde çalıştıkları senaryonun kaldırılması ve yazar kadrosuna Jack Thorne'un eklenmesiyle zaten Lucasfilm ile ilişkiler konusunda kırılma noktasına gelinmişti.


Lucasfilm durumu şöyle açıklamış:
'Starwars: Bölüm 9 projesi ile alakalı olarak Lucasfilm ile Colin Trevorrow karşılıklı bir seçimle ortaklıklarını sonlandırmışlardır. Colin, geliştirme sürecinde ortaklaşa çalışmalarda harika işler çıkardı fakat projemiz hakkında vizyonlarımızın farklı olduğuna mutabık kaldık. Colin için en iyisini diler ve filmle ilgili yeni bilgileri en kısa sürede paylaşacağımızı duyururuz.'
Serinin daha 8. filmi vizyona girmeden, 9.su ile alakalı böyle bir gelişmenin yaşanması her ne kadar üzücü olsa da umarız ki sonuç her halükarda iki taraf açısından da daha hayırlı olur. Star Wars'un 8. filmi Star Wars: The Last Jedi 15 Aralık 2017'de sinemalarda.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget