Daredevil Sezon 3'ten Gelen İlk Detaylar, Yeni Villain'a İşaret Ediyor!



Daredevil Sezon 3'ten sızan karakter detayları, Matt Murdock'un sıradaki düşmanına işaret ediyor olabilir. Üçüncü sezonun yapımına Charlie Cox, Deborah Ann Woll ve Elden Henson'ın yeniden dönüşüyle bu sonbaharda başlanıyor. Bunun ötesinde yapım detayları ise, DD sezon 2 ve The Defenders'ın yapımcıları olan ve DD sezon 3'ü de kamera arkasından denetleyecek olan Douglas Petrie ve Marco Ramirez tarafından ortaya çıkarılmaya başlandı.



The Defenders finalinde hala hayatta olduğu ortaya çıkan ve rahibeler tarafından bakılmakta olan Matt'i gördüğümüz sahne, Frank Miller imzalı 'Born Again' sayısına bariz bir görsel referanstı, hatırlayacaksınız. Bu referans, sezon 3'ün ana hikaye çizgisinin en azından başlangıç için bu hikayeyi ele aldığını düşündürmüştü. 1986'da yayınlanan çizgi romanla dizi arasında belli başlı farklar olacağı açıktı, detayları sızan mevzubahis karakterlerimiz de bu farklardan bazılarına işaret ediyor olabilir.

The Hashtag Show'un yayınladığı karakter detaylarına göre, basit olarak 'Steve' die anılan ve okuyanlara çizgi romanlardaki Stanley Karter, namıdiğer Sin-Eater karakterini hatırlatan açıklama şöyle:

'28-35 yaşlarında, 175-185 cm uzunluğunda, ırkı fark etmez. Atletik fakat sosyal problemleri olan bir FBI ajanı, içindeki karanlığı bastırmak adına kurallara ve normlara ihtiyacı var. Hafif yapılı atletik vücut, sorumlu ve becerikli, kolayca öfkelenebilen biri.'



Zaman içinde gerçekten insanların 'günahlarıyla beslenmek' gibi mistik beceriler kazanmış olan Sin-Eater, ilk defa The Spectacular Spider-Man serisinin 107.sayısında, insanüstü güce kavuşup sıradan insanları haksızlıkla ezen güçlü ve zenginlerden intikam almak üzere yemin etmiş eseki bir SHIELD ajanı olarak okuyucuyla tanıştı. Bu yüzden Sony'nin şu anda kurmakta olduğu Spider Man anti-kahraman film evreninde Sin-Eater'la alakalı planlarının olup olmadığı da gündeme geldi.



Kanunsuz kahramanların kendi adaletlerini sağlarken intikam hırsına kapılıp, sınırı ne kadar aştıkları aslında DD sezon 2'de, Sin-Eater ile arasından bariz paralellikler olan Punisher karakteri hikayesinde işlenmişti. Bu yüzden onun ortaya çıkması, bir nevi kendini tekrarlamak olabilir Netflix evreni için.



Bununla beraber, Sin-Eater gelse bile sezon 3'ün tek villain'ı olmayacağını düşünmek muhtemelen hata olmaz. Zira, halen hapiste olan ve 'Born Again' hikayesinde Matt'in hayatını karartan Kingpin halihazırda denkleme dahil. Uzun süredir konuşulagelen ve hayranların da çok görmek istediği Bullseye ihtimali ortada. Şüphesiz Matt'in yaptığı gibi Elektra'nın da enkazdan sağ kurtulmuş olma ihtimali mevcut. Bir diğer deyişle, tıpkı 'Born Again'de olduğu gibi, Murdock'ın hayatı artık eskisinden de zor olacak.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget