Eylül Ayında İzleyebileceğiniz 7 Film!


Eylül ayı okulların açıldığı ilk haftasının bayram olduğu ve son bahara sıcak bir giriş yaptığımız güzide ay. Bu ay geek dünyasının istek ve beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak pek fazla film yok ya da şöyle söyleyeli göze tek bir film çarpıyor. Ancak listenin içine aldığımız her film sizin de gitmenizi kuvvetle önerdiğim yapımlar. Buyurun listeye başlayalım.


(Listede ki sıralama çıkış tarihleri baz alınarak yapılmıştır. Tarihi en yakından en uzağa şeklindedir.)

    1-What Happend to Monday? - (Yedinci Hayat (Ne!?)) 

          
             Çıkış Tarihi: 01 Eylül 2017
             
Naomi Rapace’in başrolde yer aldığı film insanların tek bir çocuğa sahip olabildikleri ütopik dünyada yedi kız kardeşin maceralarını anlatıyor. Filmde ayrıca Willem Dafoe ve Glenn Close gibi isimlerde yer alıyor. Yöndetmenlik koltuğunda ise Tommy Wirkola yer alıyor.



    2- First Kill - (İlk Kurşun)



         

             Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2017

 Eylül’ün ilk haftasında çıkacak bir diğer gitmeniz gereken film daha. Başrollerde Bruce Willis ve Hayden Chritensen gibi isimlerin bulunduğu aksiyonu bol bir film bizleri bekliyor. Zaten afişteki Bruce Willis’in varlığı bunları bize hissettiriyor.



3-  American Made – (Barry Seal: Kaçakçı)


    Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017

kinci haftanın en gidilesi yapımıdır kendisi. Başrolde Tom Cruise’un yer aldığı film. Medellin karteli için uyuşturucu kaçıran daha sonra CIA için silah kaçakçılığı yapan Barry Seal isimli pilotun başından geçenleri anlatıyor. Gidilebilir.
     

       4-  American Assassin – (Suikastçı)


                    Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2017

Dylan O’Brien ve Micheal Keaton’ın yer aldığı filmde CIA’de terörle mücadele bölümüne giren Mitch Rapp’in hikayesi anlatılıyor. Kadrosunun hatırına gidilebilir. Amerikan işi bir aksiyon filmi daha nasılsa.


            5-   IT – (O)


                Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2017

Stephen King’in aynı isimli popüler romanından tekrar beyaz perdeye aktarılan filmi. Küçük bir kasabada bir çocuğun kaybolması ile başlayan gizemli olaylar silsilesini anlatan ve bunu yaparken insanlarda kuolrofobiyi tekrardan azdıracak bu filmi merakla bekliyoruz.


6-   Kingsman: The Golden Circle – (Kingsman: Altın Çember) 


   
   Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2017

Bu ayın en çok beklenen ve serisinin devam filmi niteliğini taşıyan aksiyonu bol bir film Kingsman: The Golden Circle. Kingsman ekibinin dünyayı kurtarmak için bir nevi ABD şubesi ekibi olan Statesman ile güçlerini birleştirmesini konu alan film bu ayın sizlere en en en çok önerdiğimiz yapımı olarak listemize giriş yapıyor. (IT ile birlikte çevirisi doğru düzgün yapılan filmlerden)



 7-  Mother – (Anne)

Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017

Ödüllü Black Swan filminin yönetmeni Darren Aronofsky’nin son yapımı olan drama gerilim türünde kendine has üsluba sahip bu filmde başrollerde Jennifer Lawrence, Javier Bardem bu ayın son filmi olarak listemize giriş yapıyor. Gitmeniz tavsiye edilir efendim.



İşte bir ayın en tavsiye edilen filmlerini geride bıraktık listede atladığımızı düşündüğünüz film varsa bize yazmanızı tavsiye ediyoruz. İyi seyirler.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget