Forest Whitaker, Black Panther'ın Konusunun "Aile" Hakkında Olduğunu Söyledi


Black Panther 16 Şubat 2018 tarihinde vizyona giriyor. Havasının üstüne çıkabilecek karakter sayısının pek az olduğu “imparator” karakterimiz solo filmi ile bize güzel bir deneyim bırakacak gibi gözüküyor.
T’Challa’nın Civil War sonrası maceralarını anlatacak olan film bizlere uzun zamandır beklediğimiz Wakanda’yı gösterecek. Yönetmenliğinde Ryan Coogler, başrolde de Chadwick Boseman bulunan filmden birkaç detay gelmeye başladı.


Filmde Wakanda ihtiyar heyetinde yer alan Zuri karakterine can veren Forest Whitaker filmin “aile” konsepti üzerinden ilerleyeceği hakkında açıklamalarda bulundu. Wakanda kralı T’Chaka Civil War’da ölmüş yerine T’Challa geçmişti hatırlarsanız.
Bizce bu konsept tabi ki de en doğal ve en normal işlenmesi gereken şey. Zaten hanedanlık sistemine sahip babadan oğula imparatorluk ve Black Panther’liğin geçtiği bir yerde başka ne işleyebilirsiniz ki zaten. Hazır mevcut kral ölmüş şimdi tam zamanı. Film büyük ihtimalle T’Challa’nın tahtı alışı sırasında yaşadığı entrikaları konu alacak bizde oturup izleyeceğiz. Şikayet ettiğimiz yok aman ha. Layığı ile yapılsın bize yeter.


Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget