Dwayne Johnson,Armie Hammer'ın Shazam Olmasını İstiyor


Dwayne Johnson'ın Black Adam olarak seçilmesinin ardından gözler Shazam karakterine çevrilmişti.Birçok oyuncunun Shazam olacağı söylentileri çıksada halen daha belli olmadı.

Gelelim konumuza Dwayne Johnson,Shazam rolü için aklında birçok isim olduğunu şuan en iyi seçim olarak Armie Hammer'ı gördüğünü söyledi.Bu konu ile ilgili sorulara yanıt veren Johnson ise şunları söyledi.

Muhabir:
İnsanlar çoğu zaman sizi hem beyaz perdede hem de gerçek hayatta kahraman olarak görüyor.DC Evreni'nde oynayacağınız Black Adam ise kötü bir karakter.Sizi bu karakterin karanlık tarafına çeken şey nedir?
Dwayne Johnson: Karakterin hikayesine köle olarak başlaması fikrini çok sevdim.Bence bir insanın böyle bir baskı altında olduğu halde,büyük bir hırsı ve onu alıkoyan baskının altından kalkabilecek inançlara sahip olması onun gerçekten güçlü olduğunu gösterir.

Muhabir:
Peki siz olsanız Shazam'ı canlandırması için kimi seçerdiniz?
Dwayne Johnson: Ortaya bir isim atacağım ve bakalım hayranlar nasıl bir tepki verecek.Kendisi tanıştığım biri.Tanıştığımda ''Vay be ne havalı adam.Düşündüğümden de büyük biriymiş.''dedim.Ardından dönerken uzun zamandır çalıştığım Hiram Garcia ile birbirimize baktık ''Shazam olur bu ya.''dedik.Aslında isim bile söylemeyeceğim.Tek diyebileceğim şey ''Maskeli Süvari''.

Johnny Depp(Soldaki)Armie Hammer(Sağdaki) The Lone Ranger filminden.
Burada kesinlikle bahsettiği kişi Armie Hammer.Dwayne Johnson'ın ''Lone Ranger'' dediği kişi Armie Hammer.Neden diye soracak olursanız.Armie Hammer,Johnny Depp ile birlikte 2013 yılında The Lone Ranger filminde oynamış.Ve Lone Ranger karakterini canlandırmış.Muhabirin de Armie Hammer'ı kast ettiğini anlamsının ardından Dwayne Johnson:
Görebiliyorsun değil mi?Bu rolle ilgilenir mi bilmiyorum ve bu arada bu konuşmaları stüdyo bile bilmiyor.Sadece kendi kendime ''Bu adam Shazam olarak harika gözükürdü.'' demiştim.Akıllardaki bir kaç isimden birisi kendisi.

Armie Hammer yetenekli bi' oyuncu kendisi daha önce Superman olarak tanıdığımız Henry Cavill ile The Man From U.N.C.L.E filminde oynamıştı.Armie Hammer'ı Green Lantern veya Shazam olarak görmek çok isterim yeter ki gelsin şu DC Evreni'ne.

Siz ne düşünüyorsunuz?Armie Hammer DC Evreni'ne gelmeli mi?Gelse bile Green Lantern olarak mı,yoksa Shazam olarak mı gelmeli?Yorumlara düşünceleriniz yazmayı unutmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget