Inhumans: On the Run



Benim de haberlerim var! Hem de Marvel'ın televizyona uyarladığı Inhumans hakkında haberler. ABC'nin yayınladığı yeni synopsis'e (özet) göre Marvel'ın Inhumans'ında Kraliyet ailemiz kaçışta! Özette Kral Black Bolt, Kraliçe Medusa ve yakınları için bir durum değişikliğinden söz ediliyor. 

Kraliyet ailesi, askeri bir darbe sonucu parçalandıktan sonra zar zor Hawaii'ye kaçabiliyorlar ve buradaki yaşamla, insanlarla olan etkileşimleri sadece kendilerini değil Dünya'yı da kurtarabilir. Ne gibi maceraların bizi beklediğini bilmiyorum ancak, böyle bir cümle merakımı iyice uyandırıyor.

Özet, bütün Kraliyet ailesini ismen saymasa da, muhtemelen bu hitaptan kastımız Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak, Triton ve Gorgon gibi isimler. Ayrıca bahsedilene göre Hawaii seride olduğu gibi kalacak, yani Inhuman Şehri olan Atillan'a benzetilmeye çalışılmamış. Baya bildiğimiz ortalıkta elinde "kokonat"ıyla dolanan turistler görmemiz falan çok normal. Palmiye desenli gömlek giyen amcalar, sörf yapan gençler, eğer şanslıysanız bir iki bikinili kız... :D Şaka şaka, odağımız tabiki farklı.

Bu aynı zamanda geçtiğimiz günlerde setten yayınlanan Medusa'nın saç stilini de açıklayabilir. Fotoğraflarda şaşırtıcı bir şekilde saçlarını 3 numara kestirmiş bir Medusa görüyoruz. Bildiğiniz üzere Medusa, yunan mitolojisinden aldığı ismiyle bilmiyorsanız bile anlayacağınız gibi Inhuman gücünü saçlarından alıyor. Mitolojiden biraz daha farklı bir şekilde tabii. Saçlarını kontrol edebilme yeteneği ile tanınan karakterin saçlarının kazınmış olması bir hayli ilginç, ancak akıllara tek bir şey geliyor, o da bunun muhtemelen kendisine bir ceza olarak yapıldığı.. 

Genetik açıdan zenginleştirilmiş insanüstü güçlere sahip Inhumans'ın soylu ailesini konu alan seri 8 bölümden oluşacak. İlk iki bölümü IMAX kameralarıyla çekilmiş olan seri, Eylül 1'de IMAX salonlarında öngösterimiyle bizleri bekliyor olacak. Bizleri derken, maalesef hepimizi değil, ama bulunduğunuz şehirde IMAX yoksa çok da üzülmeyin (kendimi de teselli etmeye çalışıyorum.), çünkü 26 Eylül'de seriyi biz de izleyebileceğiz :) Aslında düşününce üzülebilirsiniz, IMAX çok farklı bir deneyim, bir laptop veya TV ekranından izlemekle aynı değil. Ama kader gençler. Neyse kendinize iyi bakın ve bizlere seri hakkındaki düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın! 

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget