Jason Momoa'lı 'Aquaman' Filmine İlk Bakış

Kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren ve Michael K. Williams gibi ünlü isimleri barındıran James Wan'ın yönettiği Aquaman solo filmi 21 Aralık 2018'de vizyona girecek.

Entertainment Weekly filmin ilk bakış fotoğrafını yayınlandı. Aquaman'i canlandıran Jason Momoa ve yönetmen James Wan ile röportaj gerçekleştirdiler.
Jason Momoa: ''Justice League Arthur Curry'nin hayatında sadece bir hafta sonuydu'' diye konuştu. Ardından: ''O tamamen farklı bir canavar. Aquaman'de ailesinin ne zaman tanıştığını ve onlara ne olduğunu göreceksiniz. Sonra güçlerini keşfeden küçük bir çocuğun bunu atlatmasını ve iki taraf tarafından kabul görmeyişini göreceksiniz (Hem Atlantisliler hem Yeryüzü halkı). Ve bu çocuk bütün bu duvarları yıkan bir adama dönüşecek. Bu adamın yavaş yavaş zor durumda kaldığını, Kral olmaya tamamen isteksiz olduğunu ve güçleriyle ne yapacağını bilmediğini göreceksiniz. Bence James Wan tamamen coşturdu.'' dedi.

Momoa'nın açıklamalarına bakacak olursak orijin filmi geliyor. Arthur Curry'nin Aquaman olmadan önce ve olduktan sonraki hallerini göreceğiz. Yayınlanan fotoğrafa da bakacak olursak Aquaman'in dövmelerinin yerini değiştiğini ve Justice League'e nazaran tıpkı çizgi romanlardaki Aquaman'in havasını görüyoruz.
Genel olarak korku filmleriyle tanınan James Wan, Aquaman'in başına getirilince herkes heyecanlanmıştı çünkü James Wan  Aquaman'i daha iyi hale getirecek potansiyele sahip bir yönetmen.

James Wan EW'e Aquaman'in Justice League'den nasıl farklı olacağına dair şöyle konuştu: ''Epey farklı görünecek, -estetik olarak, müzikleriyle ve bilgece hikaye anlatımıyla- farklı hissettirecek. Bu bana dair, benim yapımım. Sonrasında şöyle devam etti: ''Bu film çok daha geleneksel bir aksiyon-macera arayış filmi.'' Ardından durumu Wan şöyle açıklıyor: ''Aquaman şimdiye kadar çizgi roman dünyasında bir şakaydı, fakat hakkında daha çok düşününce ne kadar cool olabileceğini düşündüm. Şimdi herkesin tiye aldığı bu karakteri ele alalım ve onun hakkında gerçekten ilginç bir şeyler yapalım.''

James Wan ve Jason Momoa'nın açıklamalarını okudunuz. Aquaman filminden baya umutluyum, James Wan harika bir iş çıkaracak. 
  • Aquaman vizyon tarihi: 21 Aralık, 2018
  • Shazam! vizyon tarihi: 5 Nisan, 2019
  • Wonder Woman 2 vizyon tarihi: 13 Aralık, 2019
  • Cyborg vizyon tarihi: 3 Nisan, 2020
  • Green Lantern Corps. vizyon tarihi: 24 Temmuz, 2020

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget