Wonder Woman, ABD Box Office Tarihinin 20. En Çok Kazanan Filmi!



Yazın en çok kazanan filmi Wonder Woman, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Film haziranda vizyona girdiğinden beri, gişede ve eleştirmenler nezdinde pek çok başarı elde ederek yoluna devam etti. Vizyondaki üçüncü ayından itibaren de, ABD Box Office tarihinin en çok kazanan yirminci filmi oldu.

Bu yazın en çok kazanan filmi, geçtiğimiz günlerde 800 m $ hasılatı geride bırakmış, bu rakam DCEU'nun gişe hasılatını toplamda 3 milyar $'a çıkarmıştı. Forbes'un yeni yayınladığı gişe raporuna gre bu hafta sonu kazandığı 445.000 dolar total domestik hasılatını 408.9 milyon $'a çıkararak Captain America: Civil War ve Açlık Oyunları'nı geride bıraktı. Kuzey Amerika'da en çok kazanan beşinci süper kahraman filmi oldu.

Bu sonuçların ardından filmin yönetmeni Patty Jenkins bile bu derece bir başarı beklemediğini itiraf etmişti. Şu sıralar Warner Bros. ile yeni bir kontrat aşamasında olan yönetmenin, bir maaş artışıyla Hollywood'un en çok kazanan kadın yönetmeni olması bekleniyor. Jenkins'in, 2019'da vizyona girmesi planlanan Wonder Woman devam filmini yöneteceği açıklanmıştı.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget