Anna Diop, Titans Dizisinde Starfire'ı Canlandıracak!

24: Legacy ve The Messengers'taki rolleriyle bilinen Anna Diop Koriand'r nam-ı diğer Starfire olarak Titans dizisine katıldı. Tamaran gezegeninin prensesi olan Koriand'r güneşten aldığı gücüyle güçlü ışık patlamaları yaratabilir. Fiziksel olarak çok güçlü, belki de takımın en güçlüsü olmasına rağmen kolay öfkelenebilir bir karakterdir. Zaten zaman zaman zalimleşmekten de geri durmayan bir yapısı vardır ancak aynı zamanda  kuvvetli bir liderdir. Ayrıca İngilizce'yi Robin'i öperek öğrenmesi gibi bir takım ilginç ayrıntılara, sudan çıkmış balık tadında bir komikliğe ve Dick Grayson ile çetrefilli bir ilişkiye sahiptir. Injustice 2 oyununda bile referansları Teen Titans ve Dick Grayson üzerinedir. Kendisi Deadline tarafından şöyle açıklanıyor:

"Starfire (Koriand'r) savaşçı bir gezegenden gelip Dünya'ya sığınan uzaylı bir prensestir. Dünyamızdaki mantıklı ve uzlaşılmaz bir yabancı olarak enerji okları ateşleme ve uçma yeteneklerine sahiptir. Dünya'daki yerini ararken yolu Titanlarla kesişir."

Raven ve Starfire için Teagan Croft ve Anna Diop belirlenmişken Nightwing ve Beast Boy için henüz bir gelişme yok. Starfire'ın Nightwing ile arasındaki romantik ilişki düşünülecek olursa Anna Diop ile iyi bir kimyanın yakalanacağı birinin seçilmesi gerekecektir. Geoff Johns ve Greg Berlanti'nin yazar ve yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin bütçesi bilinmediği için ne kadar kaliteli bir iş izleyeceğimizi bilmiyoruz. Umarız DC, Netflix tadında bir iş çıkarır.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget