Daenerys Targaryen & Jon Snow İlişkisi Görecek Miyiz?

Game of Thrones yönetmeni Alan Taylor ilerideki bölümlerden birinde Jon Snow ile Daenerys Targaryen arasında bir ilişkinin başlayacağını doğruladı. Dizi fanlarının 6 sezondur görmek istediği, kitap fanlarının ise onlardan daha uzun süredir beklediği bu gelişme Game of Thrones gündemine bomba gibi düştü. Politik motivasyonlu olduğu için anlaşılabilir derecede soğuk başlayan ilişkileri son birkaç bölümde arkadaşça ve sıcak bir hal almıştı. Fakat fanlar ve eleştirmenler bu ilişkinin teorilerini uzun zamandır ortaya atıyorlardı. Yani herkesin coşacağı bir durum olacaktır bu ilişki. Alan Taylor durumu şöyle açıklamış:

"Bunun nereye gittiği bir sır değil. Kitap okuyucuları bir süredir bu yöne doğru ilerlendiğinin farkındalardı. Dizideki karakterler bile bunun farkındalar. Tyrion ortaya çıkan bu durumla ilgili Dany ile dalga geçiyor. Bir yerde buraya bağlanacağını biliyorduk, onlar için ileriye doğru böylesine büyük bir adım atmaktan çok mutlu oldum. Jon'un Dany'nin önünde gelecekteki kraliçe olarak eğilmeye istekli olması büyük bir politik adımdır. Ama ikisinin birbirlerine aşık olmaya başlamaları daha da büyük bir adım. Küçük anlar ile başlıyor ve birbirleriyle etkileşime geçmeleriyle devam ediyor. El ele tutuşuyorlar ve Dany'nin bayıldığı yerde harika bir görüntü oluşuyor ve geri adım atıyor, artık varacağımız yer açık."


Siz bu ilişkinin varacağı yer hakkında ne düşünüyorsunuz? Aranızda Emilia Clarke ve Kit Harington'a hayranlığından diğer tarafa ağır mektuplar yollayanlar yoktur umarım!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget