Finn Jones’a Göre The Defenders Iron Fist’i Baya Değiştirmiş!

Defenders dizisi Netflix üzerinden bizlerle buluştu bildiğiniz üzere, sitemizde incelemesinin dahi yer aldığı dizi Marvel’ın diğer Netflix dizilerine göre vasatın bir tık üstü bir performansa sahip. Sonuçta bu konuda en baba dizimizin Daredevil olduğunu unutmazsak çokta şaşırmayız bu performansa. Peki dizinin Iron Fist karakterini canlandırmaya çalışan Finn Jones dizi hakkında neler demiş?
Şöyle ki Finn Jones Netflix dizileri arasında (Marvel dizileri) en vasat altı performansa sahip oyuncu dizide de hikayenin ana noktası olduğunu hatırlarsak yapımın neden vasatın bir tık üstünde kaldığını anlayabiliriz. Konuya dönecek olursak Finn Jones’a göre Defenders dizisi ile birlikte Iron Fist’te değişmeler yaşanMIŞ. Jones sözlerine şu şekilde devam etti.
“Bence Danny’de Iron Fist olduğundan bu yana diğer kahramanlarla tanışana kadar büyük bir değişim yaşandı. Iron Fist’in 1. Sezonunda daha kahraman olmanın ne olduğunu dahi bilmiyorken şu an geldiği nokta muazzam.”

Bu açıklamaların ardından aklıma bir tek soru geldi, biz Finn Jones ile aynı diziyi izlediğimizden emin miyiz? Yada Finn Jones karakter gelişimini her yerde vasıflı olduğunu insanlara anlatmak zorunda hisseden bir ergen olarak mı sanıyor. Sayın Finn Jones bizimle iletişime geçerseniz mutlu oluruz.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget