Thor: Ragnarok'un Yönetmeni Hulk'ın Şaşırtıcı Konuşması Hakkında Konuştu


Thor: Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi, Hulk'ın konuşma yeteneğini neden yükselttiğini verdiği bir röportajda açıkladı. Asgard'ı tamamen yıkmadan Ölüm Tanrıçası Hela'nın elinden kurtarmaya çalışan Kudretli (!) Thor'a yardım eden yeşil canavar Hulk zamanla yürümeyi öğrenen bir bebek gibi konuşmasını geliştiriyormuş.

Age of Ultron'dan bu yana kendisinden haber alınamayan Hulk, nihayet Ragnarok'ta tekrar ortaya çıkıyormuş. San Diego Comic Con'da yayınlanan yeni resimleriyle biraz olsun ona olan özlemimiz dindi. Sakaar gezegenine nasıl geldiğini, kendine ne yaptığını kendi de bilmiyor. Gladyatör Arenası'nda Yıldırım Tanrısı ile karşılaştığında Odinoğlu her ne kadar iş arkadaşını görmekten mutlu da olsa Hulk bundan ilk etapta pekte hoşnut değil olmuyor. Çünkü Hulk bu gezegene geldiğinden beri insan formuna hiç dönmedi ve bu yüzden Bruce Banner'ın beyni yavaş yavaş Hulk'ın ki ile birleşmeye başladı ve buna bağlı olarak Hulk'ın bilinci, düşünme yetisi ve konuşma yeteneği de gelişti.

Taikiki, SDCC'de IGN'e verdiği bir ropörtaj da Banner ve Hulk'ın birbirleriyle olan zıtlığına rağmen farklı davranışlarına rağmen her ikisinin de tek bir varlıkta olduğunu görmek istediğini söyledi.

"Her zaman Hulk ve Banner ikilisinin kafataslarının birbirlerine olan bağlılığından çok etkilendim. Hulk'ın kafasında biraz Banner'ın sesi olabilir mi? Banner'ı Hulk'ın kafasında görebilir miyiz? Hulk'ın vahşiliğini ordan alıp düşünebilen bir Bruce Banner'ı oraya yerleştirebilir miyiz?"

Dahası yönetmen filmde Hulk ve Bruce Banner'ın kontrolü almak için birbirleriyle çatışacaklarını mücadele edeceklerini de söyledi!

"Bence bu filmde ilk kez, ikisinin birbirleriyle vücudun kontrolünü alabilmek mücadele ettiğini  - gerçekten de bu sefer kavga ediyorlar - göreceğiz. Ve Hulk konuşurken, cümleleri söyleyebilen daha fazla düşünebilen zeki bir Hulk fikri - bu açıkçası çizgi romanlarda var olmuştu, ancak sanırım bu fanların nihayetinde görmek istediği bir şey bu .Ve ben de görmek istiyorum." 

Taikiki aynı zamanda Hulk kendini böylesine geliştirirken dünyayı korumak için arkadaşı Thor'la dünyaya indiklerinde uzun zamandır görmediği sevgilisi Black Widow'la aralarında neler olacağını da çok merak ediyormuş.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget