Karl Urban Skurge'un Neden Hela'ya Katıldığını Açıkladı

 

Karl Urban oynadığı Marvel karakteri Skurge'un neden Hela (Cate Blanchett) ile ittifak kurduğunu açıkladı. Hela'nın Ragnarok kehanetini gerçekleştirmek için orada bulunduğu bariz bir gerçek. Fakat Skurge'un gizemli bir yönü var ki geri planda bırakılarak kimliği açık edilmiyor. Solo Thor filmine kadar da kim olduğunu öğrenemeyeciğimizi düşünürken Karl Urban'ın açıklaması umarız sizin için de tatmin edici olur.


Urban Skurge'un çizgi romanlarda olduğu kadar güçlü ve acımasız olacağını vaat ediyor. Ve görünüşe göre Skurge'un Ragnarok'taki varlığı, film başladığında Idris Elba'ın oynadığı Heimdall karakterinin nerede olduğu bilinmeyen diyarlarıyla doğrudan ilişkilendirilecek. Skurge Hela'nın gücüne şahit olup onun yapabileceklerini görünce kazananın yanında olmak için Hela ile ittifak kuracak.


Urban şöyle diyor:
'Skurge'u Bifrost'u idare ediyor olarak görüyoruz çünkü Heimdall ortada yok ve aradan çok kısa bir süre geçtikten sonra da Hela kendini gösteriyor. Duvarda beliren bir yazıyla ölmek veya Hela'ya katılmak arasında acele bir karar vermek zorunda kalan Skurge buna karşılık kendini koruma içgüdüsüyle hareket ediyor.'


Fakat karakter bununla sınırlı değil. Film boyunca Thor'a ihanetinin iç çatışmaları yansıyacaktır. Ayrıca burada her ne kadar hayatta kalma içgüdüsü ile hareket ediyor olsa da yanlış tarafta olup olmadığından emin olamamanın belirsizliği de etkili olacaktır. Çünkü Ragnarok'tan bahsediyoruz; yani Tanrılar ve Tanrıçaların savaşından. Öyle alelade bir savaştan değil; Cap Team vs Iron Man Team gibi bir şey değil ya da Thanos vs böcekler gibi değil. Karl Urban müthiş bir oyuncu Lord of the Rings'teki Eomer'i ike biz geekler arasında popüler oldu ama Riddick, Star Trek, Red gibi işlerde de kendini gösterdi. Umarız Marvel'ın sıklıkla yaptığı üzere motivasyonsuz bir kötü olarak karşımıza çıkmaz Skurge.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget