Tobey Maguire Yönetmen Oluyor!


Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Tobey Maguire, oyunculuk kariyerinin yanında yönetmenliğe de girişiyor. Hollywood Reporter'ın haberine göre Maguire, ilk yönetmenlik deneyimini Jo Nesbo'nun Blood on Snow romanının beyaz perdeye uyarlamasında yaşayacak.

Blood on Snow, Oslo'lu bir mafya babası için çalışan Olav adında bir iş bitirici hakkında bir roman. Olav daha sonra aşık olur.. patronunun karısına.. onu öldürmek için tutulduğu kadına. İşte tüm özet şöyle:

"Uluslararası beğeni toplayan Harry Hole romanlarının yazarından; -hızlı, sıkı, karanlık lirik duruşuyla- mükemmel bir şekilde sempatik olan antihero'yu merkezine alan tek kitaplık bir roman. Bizleri beklenmedik bir şekilde aşk ve ölümün birlikteliğinin düşüncesine daldıran bir Oslo kiralık katili. Bu Olav'ın hikayesi; Oslo'nun en güçlü mafya babalarından biri için çalışan üstün derecede yetenekli bir "iş bitirici". Ama Olav aynı zamanda beklenmedik bir şekilde kafa karıştıran bir iş bitirici. Kendine bahşedilmiş bu hediyeden(öldürmek) bir o kadar da uzak olan bir aşk kapasitesi var. O bizim, yalın, kriz anında soğuk kanlı olan hipnoz becerisi olan anlatıcımız. Boyun eğmek için doğuştan gelen bir yeteneği var ama damarlarında dolaşan yaşam ve ölüm üzerine hüküm etme gücünü veren 'virüs'le doğmuş. Son işi, onu işinde doruk noktasına getirebilir, aynı zamanda en büyük hatasına da dönüşüyor olabilir.."

Oldukça ağır şeyler. Daha önce Leonarda Dicaprio'nun Olav'ı oynacağı hakkında söylentiler çıktı ama bence Tobey Maguire'in bir yönetmen olarak ne yapacağını görmek harika olacak. Aktörler genelde yönetmen olarak iyi işler çıkarabiliyorlar çünkü daha önceden diğer oyuncuları yönetme konusunda tecrübeleri var. Güzel bir ekiple bu film, harika bir aksiyon/gerilim işi olabilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi ihmal etmeyin!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget