Netflix'ten The Witcher Dizisi Geliyor!

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin ünlü kitap serisi,öncesinde oyun serisi ile kasıp kavurmuştu.Bu sıra dizi olarak gelecek ortalığı fena halde dağıtacak gibi çünkü dizi Netflix'in ellerinden çıkacak.

Platige Image firması ile Netflix diziyi yapacak.Şuan sadece elimizde kısıtlı bilgiler var.Dizinin kitabı baz alacağı ve dizinin yapımcı koltuğunda ise Mumya,Ben-Hur,Akrep Kral filmlerinin yapımcısı olan Sean Daniel ve The Expanse dizisinin yapımcısı Jason Brown oturacak.

Netflix'in başkan yardımcısı Erik Barmack ve kitabın yazarı Andrzej Sapkowski'nin açıklamaları ise şöyle.
Erik Barmack: Andrzej Sapkowski inanılmaz ve zengin bir dünya yaratmış.Bu harika dünyayı Netflix'e taşımak için daha fazla beklememe kararı aldık.

Netflix'in yaptığı tüm diziler neredeyse harika ama kusursuz değiller.Buna Iron Fist'i örnek verebiliriz.Erik Barmack'ın ardından Andrzej Sapkowski ise şu sözleri sarf etti.
Andrzej Sapkowski: Netflix'in kitaplarıma olan ilgisi için çok heyecanlıyım,otuz yıldır yazdığım hikayemi doğru ve düzgün bir şekilde anlatacaklar.
 The Witcher'ı bilen bilir,gerek oyun serisi gerek kitap serisi ile birer başyapıt.O yüzden çok heyecanlıyım.Siz neler düşünüyorsunuz?Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget