Warner Bros Gelecek DC Filmlerini Resmi Olarak Duyurdu

2013'te Henry Cavill'ın Man of Steel filmiyle başlayan DCEU evreni Batman v Superman, Suicide Squad ve Wonder Woman'la devam etmişti. 17 Kasım'da da Justice League vizyona girmişti.

Justice League, hem gişe de hem de eleştirmenlerden geçerli not alamamıştı. Bunun nedeni her zaman olduğu gibi yine Warner Bros.'tu, Zack Snyder kızını kaybetmesinin ardından Joss Whedon'ın getirilmesi, filmdeki birçok önemli sahnenin çıkarılması, Henry Cavill'ın bıyık olayı filmi gişede de zarara uğrattı.

Warner Bros. Brazilya'da düzenlenen Comic-Con'da gelecek DC filmlerini resmi olarak duyurdu.



Yanlış anlaşılmasın filmler bu sırayla çıkmayacak. Aquaman'den sonra liste random olarak yazılmış. Listede olmayan filmlerde var, Black Adam, Man of Steel 2, Cyborg, Nightwing, Gotham City Sirens, Justice League 2, Joker & Harley Quinn, solo Joker filmi gibi. 

Bence filmler şu sırayla çıkarılmalı; Aquaman, Batman, Shazam, Justice League Dark, Green Lantern Corps, Wonder Woman 2, Batgirl, Suicide Squad 2 ve en sonunda Flashpoint.

Neden diye soracak olursanız, Ben Affleck'in ayrılma probleminden ötürü Aquaman'den sonra mutlaka Batman filmi çıkmalı ve yine aynı neden ötürü Flashpoint en son çıkmalı. Flashpoint filmi sayesinde evreni sıfırlama şansları var ve bunu kullanarak Ben Affleck'in yerine daha genç, role uygun birisi getirilebilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin!



  • Aquaman vizyon tarihi: 21 Aralık, 2018
  • Shazam! vizyon tarihi: 5 Nisan, 2019
  • Wonder Woman 2 vizyon tarihi: 13 Aralık, 2019
  • Cyborg vizyon tarihi: 3 Nisan, 2020
  • Green Lantern Corps. vizyon tarihi: 24 Temmuz, 2020

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget