Ian McKellen Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Oynamak İstiyor

J.R.R. Tolkien'in yaratmış olduğu efsane karakterlerden olan Gandalf the Grey'i hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit üçlemesinde canlandıran Ian McKellen karakteri tekrar canlandırmak istediğini söyledi.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi çekeceğini duyurmuştuk bunu biliyorsunuz zaten. Amazon CEO'su Jeff Bezos Yüzüklerin Efendisi tutkunu olduğu için diziyle yakından ilgileniyor.



Sir Ian McKellen ise BBC Radio 2'da gerçekleştirdiği programda karaktere teklif gelirse döneceğini belirtti. Sunucunun ''Başkasının Gandalf'ı canlandırması sizi rahatsız eder mi?'' sorusuna McKellen ''Başka bir Gandalf mı? Ne demek istiyorsun?'' dedi. Ardından ''Gandalf'ı tekrar oynama konusunda evet demedim çünkü daha bu bana sorulmadı. Gandalf'ı başkası mı oynayacak? Gandalf 7000 yaşının üzerinde ben henüz o kadar o kadar yaşlı değilim.'' dedi.

Görünüşe göre eğer Ian McKellen'a teklif gelirse karakteri tekrar canlandırmak istiyor. Hayranlar olarak biz tabii ki tekrar görmek isteriz ama bu karar Amazon'a yani Jeff Bezos'a kalmış bir konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Dizi için heyecanlı mısınız? Yorumlarda belirtin!



Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget