Justice League: Steppenwolf Kimdir? Neye Benzer?

Çıkışına çok az bir zaman kalan DCEU’nun göz bebeği diyebileceğimiz Justice League’ de ana kötü olarak karşımıza BvS’nin uzatılmış versiyonunda Crypton gemisinde Lex Luthor’ile görüştüğü görülen Steppenwolf kimdir? Ve neye Benzer?

Steppenwolf DC comics’in en baba evrensel villian’ı olan Darkseid’in amcası olarak çizgi romanlarda geçmekte. NewGods ırkından olan bu amcamız Apokolips gezegeninin en güçlü ismi olarak geçmekte. Darkseid’in gezegenin lideri olmasının ardından ordunun kontrolüne Steppenwolf geçmiştir. Çizgi romanlarda bolca karşımıza genellikle Justice League’e karşı savaşırken gelmiştir. JL’nin başına Darkseid kadar bela olmasa da JL’yi son derece kötü durumlara düşürebilmiştir.



      Trailerlar da Dünya'nın savunmasız olduğunu düşünen Steppenwolf mü yoksa Steppenwolf’u gezegenin ordusu ile Dünyaya gönderen Darkseid mi bilinmez ama BvS de gözüken Steppenwolf gerçekten isminin ve karakterin hakkını veriyordu diyebilirim. Umarım bunu 17 Kasım 2017’de karşımıza çıkacak olan filmde de devam ettirirler.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget