Ağustos Ayında Bizleri Sinemaya Çeken 7 Film!


Yaz mevsiminin son ve belki de en sıcak ayı olan ağustos ayına girmiş bulunuyoruz. Sinema sever herkesin sinemaya en az bir kere girmesini sağlayacak tam yedi filmle karşınızdayız. Türkiye’deki sinema anlaşmalarını nedeniyle her Perşembe vizyona girecek tam YEDİ adet film şu şekildedir.



1-The Dark Tower (04.08.2017)


Stephen King’in en sıra dışı eserlerinden biri olan The Dark Tower kitabının film hali listemizin ilk filmi olarak öne çıkıyor. Başrollerde Idris Elba ve Matthew McConaughey’in bulunduğu yönetmenin ise Nikolaj Arcel’in bulunduğu yapım Stephen King hayranları için senenin bizim için ise bu ayın en önemli işlerinden biri durumunda.









2-Overdrive (11.08.2017)

 

Arabalı aksiyon severler için bu ay da boş geçmeyecek belli ki. Overdrive katıksız aksiyon yaşamak isteyenler için makul bir film tercihi gibi duruyor. Başrolde Scott Eastwood’un yer aldığı yönetmenlik koltuğunda ise DC’nin Legends of Tomorrow’undan tanıdığımız Antonio Negret bulunmakta. Nasıl olduğunu merak edenlere fragman aşağıda bulunmakta.








3-The Emoji Movie (11.08.2017)

 

Disneyin yaptığı kaliteli animasyonlardan sonra piyasası artan bu film dünyasının yeni gözdesi. Açıkçası pek bir beklentisi olmayan hitap ettiği kesimin büyük ihtimalle üstünde kalacağınız film hakkında bir yorum yapamıyoruz. Yine de nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız fragman aşağıda duruyor. İyi seyirler.







4- Hitman’s Bodyguard (18.08.2017)

 

Ryan Reynolds ve Samuel Jackson’ın yer aldığı film The Dark Tower ile birlikte ayın önemli işlerinden biri olmakta. Alışık olduğumuz ajan-suikastçı filmlerine farklı bir yorum getiren yapım başrolündeki iki usta isimle de önemli işler başaracağının mesajını bizlere sunmakta. Sizi bilmem ama ben bu filme kesin giderim. Gitmenizi de tavsiye ederim.







5- Çılgın Hırsız 3 (25.08.2017)

 

Minyonlar sinemaya tekrar dönüyor. Şahsım adına ilk filmdeki orijinalliğin ekmeğini yiyen yapım gişeden başarısızlıkla kalkmaz. Animasyon janrasının göz bebeklerinden olan ve izleyici kitlesi sabit olan yapım animasyon severleri bekliyor. Daha önce hiç izlemediyseniz bir bakın deriz.







6-  Logan Lucky (25.08.2017)

 

Bu ayın kadrosu en görkemli görünen filmi desek yalan olmaz şahsen. Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver ve Sebastian Stan gibi geek dünyasının çok yakından takip ettiği isimler bu filmde buluşuyor. Bazı noktalarda hikayede Overdrive ile benzer noktalara sahip film “arabalı aksiyon” severlerin mutlaka gideceği bizim ise kadronun hatrına gitmemiz gereken bir film olarak karşımıza çıkıyor.







7- Terminator 2: Judgment Day (25.08.2017)



Çıkan devam filmleri ile yeni ne sli etkilemeyi başaramayan Terminator serisi yeni nesli farklı bir yoldan çekmenin derdinde. 1991 yapımı Terminator 2 judgment Day’in 3D versiyonu tekrar sinemaya geliyor. Terminator hayranlarının gayet sevdiği ve serinin en sevilen filmi olduğu söylenen film hem seriyi tekrar canlandırma hemde Terminator geeklerini kaybetmeme amacı ile bizlerle bu ayın son haftasında buluşacak. Açıkcası gitmekten bir zarar gelmez.


Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget