Christopher Nolan Tom Hardy ile Beraber James Bond Filmi Çekmek İstiyor


Christopher Nolan sık sık beraber çalıştığı Tom Hardy'nin harika bir James Bond olabileceğini söyledi. Daniel Craig son film için ikna edildi fakat devamının kesinliği yok. 50 yıllık külliyatın yeni bir oyuncuyla devam edeceği de herkesin aşikar olduğu bir gerçek. Bir ara Jane Bond söylentileri bile dolaşıyordu hatta devam filmleri için. Gillian Anderson da fanların bu konuda favorisiydi. Velakin fanların daha çok istediği bir şey varsa o da Christopher Nolan'ın önümüzdeki James Bond filmlerini yönetmesidir.


Tabi ki Nolan'ın Tom Hardy ile sıklıkla çalışması sonucu kaçınılmaz olarak herkesin ilk aklına gelen Nolan yönetsin, Hardy oynasın oluyor. Hardy, Nolan'ın Inception'ındaki Eames rolüyle dünya çapında tanındı. Yine bir Nolan filmi olan The Dark Knight Rises filminde ise Batman'in azılı düşmanlarından Bane'i oynamıştı. Nolan Tom Hardy ile en son Dunkirk'te beraber çalıştı. Film dün vizyona girdi bildiğiniz üzere. Hardy layıkıyla rolünün hakkını vermiş.


Nolan Bond filminin yönetmeni olmayı, ancak ve ancak film yeniden icat edilmeyi gerektirirse kabul edeceğini belirtirken Hardy de Nolan'ın yöneteceği bir Bond filmine sıcak bakıyor. Siz ne dersiniz Tom Hardy'den James Bond olur mu?

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget